Haticenurxx 5 haftalığız keseyi gördüm kalp atışı haftaya fakat hiç gebelik belirtisi yok sabah hafif bulantı ve göğüs hassasiyeti dışın da normal mi birde arada heyecan ve stres yapıyorum zarar verir mi ?
Istanbul2234 Haticenurxx benimde öyle sabahlari az bir bulanti bide göğüslerim eskisine göre daha hassas baska birsey yok
Eminebysll Haticenurxx 12 haftalık hamileyim göğüs hassasiyeti dışında belirti hiç olmadı. Dün cinsiyetini öğrendik, ama kendimi hâla hamile değilmişim gibi hissediyorum. Stres yapma boşuna yıpratma kendini
Burcuuuuu Haticenurxx mesela bende 5. Haftama girdiğimde hiç birşeyin yoktu ne tiksinme ne bulantı 5+1 de bı uyandım herşeyden tiksindim sürekli kusma hala devam ediyor şu an 9 um
Munure Haticenurxx hahah şu yazdığını unutma sakın ben 5+5 de hamile olduğumu öğrendim adet sancım vardı çünkü günüm gelmişti öğrendim ertesi gün bı midem bulandi hala daha bulanıyor hayattan soğudum şuanda 8+5 haftalık bitik durumdayım tabi herkeste bir olmuyor belkide hiç olmicak inşallah güzel geçirirsin 🥰
Gul45 Haticenurxx bnde 6 haftalık hamileyim kasık ağrısı göğüs hassasiyeti dışında bişi yok hftaya gidicem kalp atışı için.