Nesli2255 Bu konuda bilgi almak istiyorum. Test yaptırdım sonuç 0.78 tam sınırdayım kesin birşey diyen de yok . Ama endişeliyim. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. 12+1 iz bu arada.
Ladess Nesli2255 toxoplazma testi sonucu mu bu? Avidite testi yapıldımı ? Bende çıkmılştı yanlış hatırlamıyorsam87 di benim,avidite yüksek çıktığı için problem olmaz dedi dr um,ben bir kez daha yaptırdım emin olmak için şükür ki gebelikten önce yaşamışım
Nesli2255 Ladess adivite yapılmadı sanırım ama sizden aldığım bilgilerle onu da yaptiricam bilgilerinizi paylaşıp destek olduğunuz için Allah razı olsun
Esenglemir Merhaba cnm . Toksoplazma bende geçirdi. İlk hamilelikte avidite testinde gebeliğin ilk 3 ayında geçirdiğim çıktı çok korktuk . Doktorum ultrasonda gelişim geriliği gösterebilir bebeğe geçtiyse dedi ama emin olmak için amniyosentez önerdi geçis varmı yokmu biliriz dedi . O arada bana bir ilaç başladı günde 3 tane içilen antiyotik gibi birşeydi . Amniyosentez sonucumuz temiz geldi allaha şükür . Ama ilacı içmeye devam ettirdi doktorum doğuma kadar geçmesin bebeğe diye . Allahıma şükür oğlumu sağlıklı a kucağıma aldım . Sıkı takiple dikkatli bi doktorla sorunsuz atlatırsın inşallah . Avidite testi önemli birde tokso değerime sürekli bakıldı düşüyomu çıkıyomu diye aklına bişey takılırsa sorarsın
Nesli2255 Esenglemir Allah razı olsun ben de yaptircam adivite testi bilgilerini paylaştığın için minnettarım lütfen dua edin.
Esenglemir Nesli2255 allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ihmal etme geç kalma cnm bir an önce testleri yaptır . Bir perinatoloji doktoruna danış derim