tarcinnnn Kızlar şunun şurasında 1 yada 2 kere denize gireceğim. Bir baktım ki bikiniler hak getire olmuyor 😂 Altı oldurdum üste sığamadım 😂 Sizce yeni mayo ya da bikini almaya gerek var mı bu sefer kilo vereceğim yine boşa çıkacak gibi 🤭
Bayancorek tarcinnnn alt olduysa bikini üstü yeterli bence. Hem ıslak durmamak lazımmış , sürekli mayo değiştiremeyeceğine göre bikini daha mantıklı. Bende altı olduramamıştım bikini altı aldım sadece. 🌸🙈
teachersrn tarcinnnn tankini aldım göbek kısmı bol altı normal bikini gibi. Çok rahat ediyorum tavsiye ederim
tarcinnnn Deletedmom73711 dimi ben yedek olarak bi tane daha bikini altı da alayım dedim her türlü giyilir o 🤗
tarcinnnn Bayancorek evet ben de ondan yedek olarak bi tane daha bikini altı da alayım dedim normalde 75b giyiyorum mememin büyüyeceğini hiç tahmin etmezdim 😅
tarcinnnn Hoppala sonra da giyecek olsam alacağım da benim göbeği bir görseniz sanırsınız ikiz var yani o kadar büyük şeyi de sonra kullanamam gibi geldi :(
Bayancorek tarcinnnn Ah ah bende 34 giyen popomun 40 giyeceğini tahmin etmiyordum. 😂 Aslında pantolonlar oluyor bacaktan falan ama herhalde göbek büyüyünce bikini kastı anlamadım bende. 🙈
Deletedmom73711 tarcinnnn Bir benzerini geçen sezon Penti’den almıştım ah ahhh, önümüzdeki yazı dört gözle bekliyorum😍 Hayır canım acıtmaz ama güneş kremini ihmal etme izi kötü olur😂