Mrv06 29 haftalıgım isime kaara veremiyoruz. Biz elizan istiyoruz ama çevredilerin söylediklerinden dolayı elif sare dedik sizce hangisi bi akıl verin
rileyss Mrv06 benim de kızım olacak ama hala isim bulamadım 33+4üm. asel,elizan,sare,lina,liya vs bu isimler o kadar çok ki. ne kadar güzel olurlarsa olsun hiçbirini koymayı düşünmüyorum açıkçası
Haticemustafa Mrv06 bence elif sare Biz isim belirlerken erkek olursa omer asaf kiz olursa elif sare demistik Hayirlisiyla bir ömer asaf imiz olucak Insallah kizimiz olursa bizde elif sare koymak istiyoruz 🤗
Kzysmom Elizan kulaga hiicc hos gelmiyo anlami nedir bilmem ama birazda cocugun yerine kendinizi koyun derim
Mrv06 Kzysmom elizan çok hoşuma gittiği için istiyorm çock açısından problem olacapını sanmıyorm bi kızım var ebrar betül hep uyuyo ikisi birbirine hemd eiçim çok ısındı niye bilmiyorm
Mrv06 rileyss lina liya gibi isimler istemem ama elizan az nadie ve bn çok eskiden beri istiyodm bi kızım var ebrar betül bundada elizanj çok istiyorm ama bakalm
YagmurSahin Mrv06 elizan uzaktan duyulan ezan sesı anlamında güya ama araştılırınca aslında tamda o manayı vermıyor iyi araştırın bence. Bende elizan düşünmüştüm bir ara ama manasız oluşu vazgecirdi. Mesela ecrin ismi Allahın hediyesi olarak yazıyor her yerde ama asıl manası ücret karşılık demek
Mrv06 YagmurSahin yok canm anlamlarına zaten çok dikkat ediyorm elizan gerçekten uzaktan duyan ezan sesi demek ama karar veremşyorum bi arda hafsa istemiştik napacağımzıı şaşırdk
rileyss Mrv06 inanın hiç nadir degil forumda bile en az 10 tane elizan bulabilirsiniz. açıkçası ben fonetik olarak da hoş bulmuyorum, anlamının ezan sesiyle ilgili olduğu konusunda da bazı alimler şüpheli bu arada. iyice araştırın.
Meryemim Mrv06 eleştirmek için değil gerçekten elizan hiç hoş değil.isim gibi bile değil.elif çok naif güzel bir isim bence.sağlıkla doğsun :)
Mrv06 Meryemim rileyss supurgelicadi TgceBkr bu cevaplardan sonra elizan her ne kadar gönlümde kalsada elif sare olacak 😄