Baharow 1 haftadır ishalim düzelecek gibi oluyor düzelmiyor napmak lazım yaa korkmaya başladım çünkü kaldım tuvalette
Baharow Benjaminannesi yaz gelince canım cekmiyor nedense tmm canım teşwkkür ederim bu akşam iki büyük devireyim :))
MerveYlmz15 Baharow bnm de aynı olmuştu ne denediysem geçmediydi en son hamile bi arkadaş burdan bi çay kaşığı Türk kahvesine bi kaç damla limon sıkıp yut dedi onu denedim ve direk kesildi bol su iç üzerine inşallah seninde geçer
Baharow MerveYlmz15 deniyecem canımmm teşekkür ederimm. Bu form resmen hayat kurtarıyor iyi ki girmişim. ❤️
asliokumus Baharow aynı sorunla yakın zamanda karşılaştım berbat bir süreç 😩Kahve limon geçici çözüm oldu maalesef… en sonunda geçmeyince doktora gittim bol su iç her gün maden suyu ve prebiyotik yoğurt tüket dedi. Ek olarak reflor verdi. En sonunda geçti.
Baharow asliokumus ya bugn benimde pik yaptı. 10 dkkada bir wc karın ağrısı karnım küçüldü resmen. İştahımda hiç yok az önce 2 tane muz yedim. Bol su içiyorum 3 ltyi gecer her gün yoğurtta kendim yapıp yiyorum. Dediğinide bakıcam bulursam deniyeceğim. Teşekkür ederim. ❤️
Polenpolen52 asliokumus merhaba reflor verdıler banada acaba kullanmaya baslayınca ne zaman duzelıyo ıshal
Seross10 Baharow 33.haftada 3 gün boyunca yoğun ishal yaşamıştım dışkı tahlili yapıldı normal çıktı riske atmayın hastaneye gidin bakteriyel bir durum vs olabilir. Benim ishal sebebim idrar yolu enfeksiyonuydu antibiyotik başladılar geçti her ikiside