hulyadmrll 10+6 hamileyim afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken dışkımda kan görüyorum ağrım bir şeyim yok neden olur sizce
_akalin3 hulyadmrll genelde enfeksıyonda gorunuyor dıye biliyorum doktorada danışsanız daha cok faydası olur gibi biraz bilgi isteyem bir konu
Aytengedk hulyadmrll hemoroitiniz de olabilir varsa tuvaletinizi yaparken kendinizi zorlarsaniz hemoroitiniz de kanıyor olabilir
hulyadmrll _akalin3 doktor kontrolüme bayağı var önce ikili teste gidicez başka bir doktora ne yapsam bilemedim
_akalin3 hulyadmrll herhangı bır devlet hastanesıne gidip acilden de kontrol edebilirler diye düşünüyorum tabi gebe oldugunuz mutlaka söyleyin
EzgiKly hulyadmrll magnezyum ilaçlarının çok faydası var kabızlığı, hemde bebek gelişimi için gerekli. Kayısı kompostosu da tüketebilirsiniz ve bol su
hulyadmrll Sarahh sadece tuvaletimi yaparken hafif acı oluyor ama zorlanmıyorum karın ağrım şişkinlik vs yok
ilkbebekim hulyadmrll kanla birlikle mukus (sümüğümsü, şeffaf) sıvı yoksa yüksek ihtimalle hemoroid’dir. Hamilelerde sık sık görülüyor isterseniz bir gastroenterolojiye gözükün, çok geçmiş olsun ♥️
Busrayilmaz18 Büyük abdestten sonra peçeteye kan geliyorsa muhtemelen hemoridtir. Gebelik öncesi de vardı bende sizde öncesinde olmadıgı için muthemeşen catlak oldu ondan kanıyor dıskınızı bi kürdanla elleyin içinde kan yoksa o cok büyğk olasılıkla hemoroidtemdir.
Busrayilmaz18 hulyadmrll dısku sert oldugundqn cıkqrken makatta catlağa sebep oluyor, o da kanama yapıyor, oyüzden olabildiğinc posalı yemek gerekiyor, ameliyatlık değilim ama yıllardır cekiyorım bu sorunu, korkmaym yani büyğk olasılıkla kabızlığa bağlıdır o kan