Merveylmazz Haftaya spinal sezeryan için güne karar verdik doktorla. Sezeryan sonrası için önerebileceğiniz neler var kızlar ? Kahve içmeyi duymuştum özellikle nescafeyi öneriyorlar galiba , var mı aklınızda birşeyler paylaşalım 🤗
Yaseminf Merveylmazz spinal anestezide yatarken dümdüz yatmaya özen göstermek gerekiyor onu biliyorum baş ağrısını tetikliyor yüksek yastık
Reyhan35 Merveylmazz depend kesinlikle inanılmaz rahat edersin kahve ve ilk kalkıştan sonra bol yürüyüş
Inan_busra40 Merveylmazz dün arkadaşım sezeryan oldu yarında kuzenim olacak nescafe değilde Türk kahvesi dedi doktorum direk kuzenimizde ikinci sezeryan olacak o da ilkinde Türk kahvesi içmiş, kayısı hoşafı ve hurma birde diğer ayda ben olacağım Allah yardımcımız olsun inşallah sağ Salim kazasız belasız kucağımıza alalım❣️
Yagmurak5 Merveylmazz 0 şeker katarak acı türk kahvesi , tuvalet sorunu içinde avakado ve kayısı çok su çok iyi geliyor birde ayaklaninca mümkün olduğunca dik durarak yürümek hatta ben sırt korsesi takmıştım hastaneden sonra ara sıra ne kadar dik o kadar iyiydi sanki