Benburcu Ben nerede yaşıyorum:)) 1500 kiyafetlerr mi ?? 600 beşik mi ???? oda yaptim ama hadi diyelim mobilyaları çıkartsam bile bir mobilya parasi harcamisimdir. ve hep indirim yakalamaya çalıştım. Ha tabi biraz da bez stokladim 25 bini bulmuş olabilir. sadece bebek arabasına 8 bin verdim allahtan yanında puseti vardi
Vera09 momeva burda çok güzel bi indirim yakalamıştm ordan baya uyguna çok parça aldım. İndirimleri kollamakta fayda var
pusatmom35 momeva saymadım bereketi kaçmasın 😜 Oda yapmadım park yatak sepet beşik iki kapaklı dolap ve uygun fiyatli bir bebek arabası aldım. Ama kıyafet çok almisin pişmanım
Beybileydi momeva beşiği arabası puseti + kıyafetler ve diğer ihtiyaçlar 6000₺ tuttu pek bi eksiğimiz kalmadı
denizdalgasi1 momeva oda komple 30 bine yakındı beşikti, odanın duvarları, işçilik, ışıklandırma, dolaplar. Kıyafetler de, bebek arabası, ana kucağı falan onlar bir 40 bine yakındı yanlış hatırlamıyorsam
Hlal OksijenliSu benm de iki yasinda kizim var simdikide erkek , 😃kizimin pembe olmayan kiyafetlerinden giydrcem ayirdim hep, aynen bende bez vs alicam