_Berna_ Senaras0604 Rica ederim🤗 200 tl üzeri kargo bedava kapıda ödeme olarak sadece 5 tl alıyolar o kadar😄
Senaras0604 _Berna_ Çok iyiymiş cidden diğer siteler ve mağazalar genelde çok uçuk fiyatlar çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun
Nnanaa momeva sizde antepteydiniz dimi? Karataşta bir mağaza var geçen gördüm bende çok uygundu tam gezmedim ama cumartesi gideceğim tekrar. Gördüğüm kadarıyla çok uygundu. Takımlar 29 39 bereler 3 5 tl gibi. Fiyatlara iyice bakıp yazarım size isterseniz.
Emineklccc Nnanaa evet dediğiniz dikkat bebek var magazasi cok uygun hersey ben bebek arabasindan beşiğe tirnak makasina deterjanina kadar herseyi ordan aldım toplam 7 bin tuttu zibin vs cok almadim annem almisti zaten
Havanur72 momeva 2.5 milyar toplam elbise vs cok almadım anakucagı araba 2 3 takm elbise bana pıjamalar
Annesininportakali53 momeva şuan 15+3 um beşik ve bebek arabasını aldık ikisi 2470 tl tuttu ana kucağı hediye geldi 100 tl anne bakim cantasi 120 tl uyku seti bunlar pahalı olanlardı yani uyguna aldım ama ona rağmen çok pahalı geldi bana onun dışında küvet setini çok uyguna aldım 75 tl tuttu filesiyle beraber tam takım set 10 lu ağız mendili 15 tl aldım kız olursa bebiş bütün kıyafetler hediye halalarindan 😆 çünkü bütün gorumcelerimin kızı var ve hepsi genetik çok iri doğdular 0-3 3-6 hiçbir kıyafet olmadı etiketlerini duruyor erkek olursa da maksimum 2000 tl gider diye düşünüyorum çünkü bir şeyden kıyafet almam yani binbir siteye bakar binbir mağaza gezer öyle alırım bir kıyafetini bile 😅 bakalım bugün cinsiyet için gidicem 15+3 um gösterirse artık çok hareketli göremedik en son
SibelBalciOz Kaçıncı haftada başladınız almaya?23+1 haftalık olduk ama başlamalı mıyım bilemiyorum.Birde beşik ve araba olarak nasıl tercih ettiniz?
Emineklccc SibelBalciOz hahaha benim doğumuma 20 gun var ve ben hicbisey yapmamışım ne temizlik ne alışveriş ne hastane cantasi ilk kızım da heyecan vardi hersey hazirdi erkenden bunda hem param yok hem halsizim ağırlaştım
Nurcantas65 2 bin TL sadece bez+kıyafet+biberonu felan. Daha küvet,yatak,arabası+şampuanı eksik ufak tefek şeylerde var tabi
OksijenliSu Hlal Al benden de o kadar. 😅 Ama benim ilki erkek. 2.si şimdilik kız. O yüzden bez, kıyafet masrafı olacak.
Vera09 Sadece hastane masraflar 10u bulur. Besik 3.5 bebek arabasi 2.5 kiyafetler 2bin daha ivir zivir alincaklar var 20bin duz hesap🤔
eslemsi momeva hic hesaplamadim ama besigi kiyafeti carti curtu arabasi 10 bin eder heralde. Buyuk Kizimada oda aldim oda 7 bin tuttu. Icine yatak almadim var diye onuda alsam 10 bini bulurdu oda
OksijenliSu Busragulten Bez seçimini şöyle yap. Mesela bir paket sleepy alabilirsin. Pişik, sızıntı yönünden olumlu olursa ona devam edersin. Yani kısaca bez konusu biraz deneyerek oluyor. 😊 Benim nacizane fikrim.
Elisam123 Busragulten kesinlikle prima herşeyden kısarım ondan kısmam kaç para olursa olsun diğerleri hep alerji yapıyor
Hlal OksijenliSu benm de iki yasinda kizim var simdikide erkek , 😃kizimin pembe olmayan kiyafetlerinden giydrcem ayirdim hep, aynen bende bez vs alicam
Ozra _Berna_ siz deyince girip baktım gerçekten çok uygun ama cesaret edemedim güvenilir site değilmi
_Berna_ Ozra Evet güvenilir site. Kuzenimde bu sayfadan alışveriş yapmış hep bana da o tavsiye etmişti🤗
Nnanaa Emineklccc ay evet adı aklıma gelmemişti sağolun ben de üstün körü gezebildim ama fiyatlar çok iyiydi. Ürünleri e güzeldi siz memnun kaldınız değil mi
Emineklccc Nnanaa evet herseyi cok iyi Kaliteli sadece park beşik almıştım o Kötü çıktı 1 2 ay kullandim ayaklari düştü sallanmiyor artık bebek arabasi aşırı iyi suana kadar gördüğüm en iyi bebej arabası diyebilirim pierre cardin travel sistem