Sehrbnon12 Mihrimahvuslat kuzum normal işte herkes biz gibi degil ben asla böyle konusamam bi insana karsı kırmaktan üzmekten korkarım bide böyle sacma insanlara bak ne denir ki
melkaydnnn Sehrbnon12 benimde erkek 32 haftaligim hareketlerini 16 haftalikken ilk hissettim kalp gibi atisini ogun bugundur durmadi hic doktor muayene ederken ultrason cihazini tekmeliyor oylesine harekerli benimki pek tembel degil sanirim yuzu hep ekrana donuk oluyor 🤣
Berglgzg @“Sehrbnon12” benim oğluşum her gittiğimde kendini gösterdi ve baya hareketli bi bebek çok şükür beni hiç üzmedi annesinin kuzusu🥰❤️ Heralde değişebiliyo.
mavisinprensesi20 Ya maşallah 🥰 biz daha çok küçüğuz geçen hafta10+0 ve 10+5 te gittiğimizde doktorumuz maşallah kıpır kıpır bir bebek dedi kalp atışını dinletemedi hatta post bile açtım bu kadar erken haftada bu kadar hareketlilik normal mi diye 😂 demekki normalmiş
Sehrbnon12 Hoppala merak etme ben bi ucundaym sen bi ucundsın ülkenin 😂😂 Rabbim tez zamanda bitirsin bitirsin duaların kabul olsun
Ipekyrdy kahvesever__ anne karnında naısldı peki. Benim oğluş her saat hareketli gece bile kuduruyordur eminim uyuduğum için farketmiyorum 😂 doğunca da mı böyle olcak
La_Liberte Sehrbnon12 benim oğlum 11+4’te ultrasonda zıp zıp zıplıyordu. Şok olmuştuk, çok gülmüştük. Cinsiyeti öğrenene kadar zıpzıp diyorduk. 😊 hareket hissetmeye başladığımda da çok hareketliydi. Kızım da aynı. Bence cinsiyetle alakası yok. Doktor laf olsun diye demiştir bence 😅
Sehrbnon12 La_Liberte kız bence ikizler ya sonucta ikiside aynı yerde biri biraz kıpurdayınca Digeri kıpırdamaadı belki dar dşyedşt diyedir dedim bende 😂
La_Liberte Sehrbnon12 bence çok mantıklı😅😅 bir de benim gördüğüm ikizlerden hep biri daha sakin biri daha hareketli oluyor 🙈
alonee Sehrbnon12 yoo benimki kıpır kıpır gece gündüz durmuyor. Doktora gidince tepki yok ama doğru toto dönük genelde orda