Sehrbnon12 [silindi] ayy mide yanması bende baya var ama hem kız hem erkek bebege hamile olunca belirtiler karmakarışık oluyor
Aytengedk Sehrbnon12 gerçekten öyle diyor😂😂cinsiyetini öğreneceğim zaman bile popişini dönmüş beyefendi zorla gördük cinsiyetini 😂😂
Sehrbnon12 Aytengedk bizimki bacak arasına baya bakmaya calıstı doktor cok zorladı bu bebiş dedi doktorum 😂
trakyalikizce Sehrbnon12 valla 19 haftalık erkek annesiyim ama bizimkinin en başından beri maşallahı var çok kıpır kıpır asla durmuyor🤭 her bebek bir olmuyor sağlıklı olsunlar da ister hareketli olsunlar ister yavaş🥰🥰
Canpolat Sehrbnon12 valla gülüm benim tek oğlan karnımda öyle vuruyor ki bazen bacak kardio yapıyor herhalde diyorum 😀 bizimki biraz fazla kuduruk herhalde 28.haftadayım baştan beri öyle 😀şimdi tekmeleri daha sert büküyor valla 🤦🏼♀️
ceren_1411 Sehrbnon12 benim oğlumda evde çok hareketli doktora gidince hareketli değil her gittiğimizde uyuyor 😖sadece bi kere babasıyla gittiğimizde bize tam yüzünü dönmüştü dönüş o dönüş zaten ondan sonrada baş aşağı pozisyonunu aldı😂😂
Venus2022 Sehrbnon12 Benimkinin hareketi hep yerinde 37. haftaya gireceğiz yakında, yorumlarda görüyorum hareketler daha az oluyor diye benimki maşallah çok hareketli ve artık kilosu boyu arttığı için canımı yakıyor.
nese-kasap Sehrbnon12 çok güzel bi hiçtir dimi ikizler hemde ikisi arada bakımı zorlayabilir belki ama istemişimdir hep ikizim olsun 3. Gebeliğim 3ü de kız
Sehrbnon12 nese-kasap benim ilk gebeliğim ama eşimde enerji dolu cocuk gibidir onunla birlikte 3 kişiye bakıcam evde 😂😂😂
nese-kasap Sehrbnon12 çok şanslısın 😉 benimde 4 bebeğim olacak eşimle beraber 34 yaşında ama büyümüyorlar
eslemsi Sehrbnon12 benim ilk kizim ckk ebeldi bir kere uyanik yakalayamadik o ay boyunca hareketsizdi. Smdi ki de kiz ama bu hareketli baya