Sermec27 Vallahi ilk oğlumda ikinci oğlumda çok hareketli bebeklerdi hem ultrasonda hem anne karnında hem de doğduktan sonra ikinci oğlum hiç durmuyor 1 yaşına girecek çocuğun 1 dakikası boş geçmiyor ya🥰
Elilar2225 Sehrbnon12 benim ablamın iki oğlu da o kadar sakin ki sanki evde çocuk yok ama diğerinin kızları aman aman evi dağıtıyorlar 😁
Efem6363 30 haftalık gebeyim oğlum olacak Allah’ın izniyle benim ki de kıpır kıpır çok hareketli ☺️Cinsiyetle ilgili değil bence
prens_annesii Benim oğlum da yerinde duramıyordu sürekli kıpır kıpır ama ne zaman kontröle gitsem uyuyan güzele dönüşüyordu 😂😂
Sehrbnon12 Ebbruc babaları hiç tembel degil valla hatta ikimizde haraketliyizdir babalarına cekmesinler 😂doğduktan sonra eşim sabah 8 aksam 6 geliyor işten içeri girer girmez sarkı söyler espriler kahkahalar yorulmuyor enerji dolu 3 tanesiyle nasıl uğraşırım 😂
Ebbruc Sehrbnon12 ayy canım , Allah kolaylık versin şimdiden 😂 ama nerede hareket orada bereket demişler, Allah bolluk bereket versin inşallah 😊
Bebetoveannesi Sehrbnon12 yaaa benim oğlumda öyle mesela 25 haftalık hamileyim kızım bu zamanlarda resmen takla atıyordu içerde bu resmen tembel 😂😂