12Kbra12_ Şuan 16+5 hareket değil ama bu aralar elimi koyduğumda sanki kalp atması gibi atıyo bazen normalmi acaba benmi heveslendiğimden kuruntu yapıyorum 🥰
Deletedmom7373700 12Kbra12_ 15. Haftamın sonuna doğru bir iki kere balık kayması gibi bişey hissettim. İlk gebelik diye ihtimal vermedim. 16. Haftanın içinde bir kaç kere daha hissettim. Geçen doktor hissediyor musun diyince söyledim. Hareket ediyor işte hissetmişsin dedi. İlk gebelik diye ihtimal vermemiştim 🥲
Merel 12Kbra12_ Ilk hamilelim de 20 hafta iken kizimda 2020 de Ikinci hamilelim de 15 hafta iken oglumda 2022 de Derler ki kiz bebegini gec hissedersin oglani daha erken ne kadar dogru veya yalan onu bilemem tabi
afrAybars İlk gebelikte 16 haftalara erken diyolar canım ama bence olabilir neden olmasın ki ✨ ben ilk gebeliğimde 19.haftada hissetmiştim bu gebeliğimde tam 16+0da hissettim 😍 sağlıkla gelsinler
12Kbra12_ afrAybars amin inşallah canım 🤲 ikinci gebelikde daha erken hissedilebiliyormuş ne güzel 🥰 hareketini hissetmeye bilirim 81 kiloyla hamile kaldım kilom var yani ama bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah,🥰
afrAybars 12Kbra12_ alakası yok canım hissedersin o sana öyle bi hissetirirsin Allah’ın izniyle şaşırırsın 😍
duuyqquu İlk gebeliğim, 19+4 gibi baya dönmelerini hissettim 😊 şimdi 20+4 oldu yemekten sonra hareketleniyor, akşamlar dönüyor çok keyifli 😌🐥 19 dan önce de bir şeyler oluyor gibiydi ama sanırım duymak için biz sabırsızlanıyoruz. Bu haftalar çok daha net.
12Kbra12_ duuyqquu gerçekten zamanda geçmiyor cinsiyetinide öğrenemedim onun heyecanı ayrı bu ayrı hepsi cok güzel telaşlar 🥰 Rabb’im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰🤲
duuyqquu 12Kbra12_ amin canım hepimiz allahın izniyle sağlıkla alalım kucağımıza 😊 yaaa cinsiyeti göstermedi mi yavrucak 🙈 ben de 16+1 de öğrenmiştim valla geçmiyor gibi geliyor ama 20 olduk bile 🐥 bu aralarda içerden gerilmeler hissediyorum büyüdüğü için mi acaba bilgisi olan var mıdır?
12Kbra12_ Deletedmom7373700 ya maşallah ne güzel her anı ayrı heyecanlı Rabb’im sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah ❤️
Hbusraa Benim de ilk gebeliğim 18 de hissetmiştim azıcık 20 de net oldu şu an 33 haftalığız fena vuruyor oğluşum 🥴🤣