lena_moms kızlar şifon elbise yanında fermuarı var doğumdan sonra bana bol gelicek daralta bilirmiyim sizce?
Ebbruc lena_moms ay çok güzelsin maşallah 🧿 bunu belirtmezsem olmazdı 😂 bel kısmına belki pens atıp daraltabilir terziler ama şifonsa iyi bi terzi bulman lazım
Ebruuue lena_moms lena_moms çok tatlı çıkmışsınız 😊 daraltma yapılıyor terziler pens atar elbisenizi nerden aldınız öğrenme şansım varmı
Deletedmom_110 lena_moms Evet kenarlardan daraltır ama en son bir paçayı 50 ye yapıyorlardı fiyatlar uçuk yani haberin olsun
gamzecee İyi bir terziye götürün terziler her şeyi yapıyorlar resmen yeni elbise yapıyorlar ama çok fiyatları artmış onun yerine yenisini alırım diyor insan😂
lena_moms Ebbruc ayy teşekkür ederim canım 🥰 kayınvademin makinesi var terzi makinesi yapabilirmi bilmiyorum 🤷🏻♀️
lena_moms Ebruuue teşekkür ederim canım o senin tatlılığın ben rusyada yaşıyorum bu elbisenide burdan aldım
Deletedmom_110 lena_moms Makinası varsa anlıyordur bu işlerden önce güzel yapmasını iste eğer yapamazsan elbise borcun var bana de😅😅mahvederse elbise almak zorunda😅