Esrakeskn Kızlar hap yutamayaniniz var mı varsa ne gibi çözümler ürettiniz balık yağı kapsülü özellikle içemiyorum içmek zorundaym ama yutamıyorum bi çözüm öneriniz var mı?
syagmurr Esrakeskn bende yutamıyorum demir ilacım toz şeklinde vitaminim hap ama çok büyük değil onu içebiliyorum tabi onu bulana kadar 3 tane hap değiştirdim
arenkus Esrakeskn ben parol asla yutamıyorum boğazıma takılıyor üç defa boğulma tehlikesi atlattım gebelikte de sadece o kullanıldığından çok acil okursa serumunu takıyor doktor 😔
Deletedmom2265 Esrakeskn Bende yutamıyorum o yüzden multivitaminleri içemedim zor bela ilk zamanlar folik içtim sonrası efervesan damla flakon oldu demir ilacını şurup gibi aldım işe yaramadı damardan serum olarak verildi 35+1’im 😬
Meryem44 Esrakeskn ayy ben ben bende yutamiyorm hic bi hapi boqazima dizilir saatlerce qitmez benim cozumum ilacin arkasina bisiler yiyorm cok cignemeden yutuyorm ki boqazimdan ilaci alsn qitsin
syagmurr Esrakeskn demir ilacımın adı Bestiron Stick, vitamin Ocean Mummy ama aşırı kolay içiliyo hap kayıyo gidiyo
Betulkrbs20042022 Taa bogazima kadar sokuyom oyle yutuyom icmeden once su aliyorum biraz islak birakiyorum kaysin diye
S1907 Esrakeskn aynısını geçen gün bende yaşdım kokuyo diye yutamadım,regenezesis ve ocean mumy kullndm yok,gerçekten bıktım ilaç içmektennnnnn🤧🤧🤧😤
Esrakeskn Bende demir ilacını kaşık olan var ona döndüm ama balık yağı için hiç bi fikrim yok çok zor ya o hapı yutamamak bebek gelişemezse diye korkuyorum haliyle