Sehrbnon12 Ebrarabla_06 kız ilac falan bana bos yani sadece gaviscon mide yanmasını engelleyen surup içiyorum o kadar normal hayatımda yemek seven biri de degildim zaten amaa 70 kilodan 63 64 düştüm suan
Ebrarabla_06 Sehrbnon12 doktor bana önce prilam diye bulantı ilacını verdi kullandım hiç bir işe yaramadı bana kullanmayı bıraktım kullanmıyorum bende bayağı bir kilo verdim bu gece Sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısından dolayı tez zamanda geçer inşallah canım
Czn2105 Sehrbnon12 çok zordur eminimki bide üzerine kilo vermişsiniz ama doğunca bunların hepsi unutulacak fakat çalışıyorsanız daha da sıkıntı. Tez vakitte geçer inşaAllah bulantılarınız
Yakmoz Czn2105 kızsa bebek ilk başlarda başlıyo erkekse 9-10 haftadan sonra benim 8 de başlayıp 13 e kadar sürmüştü sonra hiç olmadı
kelebek_17 Czn2105 genelde 9. haftada tavan yapar diyorlardı. benim hiç bulanmadı, mide yanmamda neredeyse olmadı, çok gür ve uzun saçlı bir oğlum oldu🙈 saç çıkarken yanma olur olayı da yalanmış bence 🙈
Sehrbnon12 Ebrarabla_06 kız aynen banada prilam verdi onzyd verdi zofer falan verdi boş yani hic bi işe yaramadı
tezecikanne Czn2105 7-8 haftamda ara ara midem bulanmaya başladı 12-13 haftada bulantı kesildi suan 27 haftamdayim sadece 1 kere 14 haftamda kustum o da bı diziye çok ağlamıştım yatarken geniz akıntısı oldu agladigim için ondan midem bulandı da kustum sonra yine olmadı çok şükür bu konuda sıkıntı yaşamıyorum