Adana0001 Tecrübeli anneler, anne adayları ✨ Bugün iki yumurtam gelişti klomenle çatlatma iğnesi yapacağım karnından dikkat etmem ekstra kullanmamı onerdiginiz bir şey var mı ben ve eşim için 36. Saatte iliski olacak
Nisandua1 Adana0001 ben çatlatma günü aynı anda. Havuç tükettim daha sonrasında da fındık ceviz fln bol bol dinlenmelisin
Eyluladam15 Adana0001 kendini ayıp olcak özür dilerim ama zevke bırak çocuk olcak diye girme yani bacım
bhrey Adana0001 tutunmasına yardımcı oluyormus catlama gununu sayarak 7 gün her gun bır adet ye mutlaka :)
Adana0001 Nisandua1 çalışıyorum pek dinlenmek mümkün değil aslında ama bakalım 🥰 bende bugün onları alayim
Ryhn_1234 Nisandua1 Ben zayıflamak için yürüyüş yapıyordum hergun dün çatlama iğnesi oldum 36 saat sonra değerlendiricez bu yürüyüşün zararı olur mu sizce yoksa 1 hafta dinlenmem mi gerekir.
Gevrann Ryhn_1234 ben de o şekil hamile kalanlardanım canm. Hiç bi zararı yok. Çatlatma iğnesi vurduktan sonra hiç oturmadım gezdim temizlik yaptım dolaştım. 🙈 Rabbim gönlüne göre versin ama çatlatma iğnesi vurduktan sonraki gün yani beraberlik olacağı gün aşırı derece de sancım olmuştu.
Ryhn_1234 Gevrann inşallah canım ya dün vuruldum bugün akşam 36 saat olucak şuanlik bı ağrım bı sıkıntı olan durum yok bakalım beraberlikten sonra olucak mi bilmiyorum 🤗
Ryhn_1234 Nisandua1 19 20 olmuş 4 aydır yumurta büyütmek için uğraşıyoruz 4 ayın sonunda oldu inşallah son olur artık