Pijamaskeliler Kurabiyemm coook sevindim 🌸🧿 benim doktorum tüp bebek doktoru aynı şeyleri tekrarlayan kayiplari olanlara kullandiyor ben o yüzden bu doktoru seçtim vallahi tüp bebek yapmış gibi aynı ilaçları norml kalanlarada veriyormuş evet eski doktorlarım sadece kan sulandirici verip yolluodu ama işte tek başına onlar yeterli olmadı ıns bunlarla ilerler bendede sebebi yok tek kan pıhtılaşması o kdr bi de rahîm sorundu onuda düzeltti 🤲🏻
Pijamaskeliler Kurabiyemm istanbuldayım bezmialem vakıf üniversitesi infertilite bölümüne gidiyorum doçent Pınar özcan 🥰
Kurabiyemm Pijamaskeliler hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah🙏🏻 Lipid etkili diye çok örnek duydum sen kaç günde bir kaç ml alıyorsun?
Pijamaskeliler Kurabiyemm bende ole okudum ama burdan bi kızla tanışmıştim profa gitti oda kullandı ama oda 4.de yine aynı şey oldu smdi tüp bebek felan hazırlanıo o yüzden korktum 2 hafta da bir taktiriyor kuzum prografida kutu bitsin bırakcaksin dedi ml bilmiyorum küçük beyaz bisey hemende bitiyor taktiklari gibi
Kurabiyemm Pijamaskeliler benim doktorumda Bülent hocayla çalışıyor eski öğrencisi . Ve şuan Kendisi de tüpte ve çok iyi yapıyor zaten ama bende yumurta takiplerimi yaptı tüp bebek için acıbademe gittik. Merkezin laboratuvarı daha iyi diye.. senin zaten şuan bir gebeliğin var ve tamamen tavsiye niteliğinde söylüyorum. Lipidi olabildiğince devam ettir bence. Bülent hocada yaptım tüpü evet ama doktorların yaklaşımı farklı olabiliyor bazı konularda.takipli doktorum 9 yıldır takip ediyor beni. Mesela Bülent Hoca 16 da lipidi kes demesine rağmen 28 e kadar devam edelim dedi. Sana düşük tehdidi demesi neden bilmiyorum ama Ayrıca progestanına mutlaka baktır. Bülent hoca hastası olmama rağmen rutinde bakmıyordu mesela.Öyle bir uygulamaları yok Ve hamileliğimi kanama ile öğrendim az daha kaybediyordum allah korusun meğer progestanım çok düşükmüş ve doktorum hemen progestan başlattı ve hala devam ediyorum. 28 e kadar onu da kesmicem dedi mesela bugün.İlaç protokolleri Yaklaşımlar farklı olabilir yani
minipanda tazebiranne_hg04 bu kadin 9 sene dahami beklemeli yani ,ne bilim boyle moral vermekte dogru gelmiyo bana böyle demek yerine daha iyi sonuç aldiran doktorlar önerin
tazebiranne_hg04 minipanda Biraz fazla kitap okuyun o zaman belki verilmek istenen mesajı anlarsınız 🤷🏻♀️
Pijamaskeliler Kurabiyemm prografi kesicek kutu bitincede lipit için devam etceksin 2 haftada 1 dedi bakalım ilerleyen zamanda ne dicek progestan kullaniyorum proloton iğnesini de 3 günde bir vurduruyourm enox 6000 akşam 9 da vuruom sabah 9 dada coraspirin iciom +d vitamini de verdi kan verdim bi suru ordada herşey güzel çıktı kansizligim tsh vs onlar bile çok iyi 🤲🏻 bende kanama ile başladı 5.hftada pihtili geldi şükür bisey olmamıştı içerde bile çıkmadı kan eski kalan kanlardır dediler dahada olmadı şükür olmasında diken ustundeyiz valla yarın 10 da kontrol var korkuyorum kötü şeyler duymaktan 😪🤲🏻
tazebiranne_hg04 minipanda Hala anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz Allah akıl fikir versin. Sizin gibi insanlarla tartışılmaz.
Mucizemolsunn mell- nerede tedavi görmüştünüz,doktorunuzun ismi nedir? Kurabiyemm siz neler yaptınız kalite için ,ayrıca hangi takviyeyi kullandınız?
Kurabiyemm Mucizemolsunn Mucizemolsunn biz tüpe başlamadan önce yaklaşık 2,3 ay antioksidan yönden zengin beslenip vitamin kullandık. Siz tedavi düşünüyorsanız doktorunuza danışmanız daha iyi olur.Benim kullandıklarım gonamax, biosteron, omepa10 eşim ise andromax kullanmıştı.Bunların hepsi bilindik vitaminler aslında ama dediğim gibi doktorunuza danışın öncelikle..Gönlünüzce olsun🙏🏻
Muya Ceyda76 merhaba yeni gördüm yazınızı ben şişli Memorial hastanesinde yaptırdım şuan çok şükür kucağımda darısı isteyen herkese tez zamanda 🙏🤩
Mucizemolsunn Kurabiyemm bize direk tüp bebek yaptı doktor,hiçbir takviye de kullandırmadan ,eşimde morfoloji sorunu vardı,embriyolar gelişemedi ve transfer olamadık, işleri güçleri para olmuş doğru doktora denk gelmek zor
Kurabiyemm Mucizemolsunn nerde yaptırdınız bilmiyorum ama haklısınız bu işlerde gerçekten iyi doktora denk gelmek çok önemli..Çok zor süreçler yaşayan bilir. üzülmeyin inşallah tez vakitte mucizeniz sizi bulsun dilerim. Allah yardımcınız olsun🙏🏻
KurkmantoluMadonnaa Mucizemolsunn bizede direkt yapıldı Gonal f kullandım ben sadece hazırlık için. 11 yumurta toplandı. 5 tanesi gitti ama hiç biri sağlam gelmedi..