Fatmanur_11 Buseeeeeeeee 28 haftadayım bendede şiddetli bel agrısı ve yürüyeme az kaldı artık inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız çektiğimiz herşeye değecek 🙏🏻 Bu arada bebişleriniz kaç kilo
Si-bel Buseeeeeeeee bende 27 haftamdayum bendede bugün var baş ağrısı bir giriyor geri cikiyor çözemedim valla .
Yamur12345 Buseeeeeeeee bende geceleri uyuyamıyorum boğazlarım şu ara dolmuş diş ağrısı of alahım bir an önce doğurmak istiyorum😭
Demet2323 Fatmanur_11 bugün doktordan geldim 29 haftalık ikizlerim 1 kilo 360 gramdi bilmiyorum doktor iyi dedi
Fatmanur_11 Peperonni 1150 canım doktorum karın çevresi küçük gözüküyor biraz daha protein ağırlıklı beslen dedi inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız 🌹
Mouradi Peperonni Yorumu okudumda benimde son 1 haftadır baş ağrım bi girip çıkıyor iyi aklıma geldi tansiyonuma bakayımda bi sorun olmasın :(
Peperonni Mouradi kuzum doktorun verdiği magnezyum ilacında şey yazıyordu migren ve baş ağrıları. Sen kullanıyor muydun magnezyum ? Acaba sıcaklardan mı öyle de olabilir
Si-bel Mouradi tansiyon aletim var ama hiç aklıma geldimi valla ben bu aralar uyuyamıyorum ondan uyudummu olmuyor bende baş ağrısı genede bilemem tabi yagrin bir bahacam 1 3 defa ölçüm yapıyım. Nasıl ilerliyor .
Mouradi Peperonni Evet canım kullanıyorum dozuda biraz fazla aslında İnşaAllah ilaçdan olur, hem Şükür çok ağrımıyor kısa sürede de geçiyor :(
Peperonni Mouradi Yok anlatamadım baş ağrılarına iyi geliyormuş. Acaba dedim onu kullanmayınca mı oluyor
Mouradi Si-bel İnşaAllah tansiyondan olmasında gerisi önemli değil :( banada haber edersiniz nasıl diye