Oyku3005 Öncelikle Günaydın bebeğim süt alerjisi diyet yapıyorum ama zor oluyor şuan canım acayip nescafe çekiyor içsem bişi olurmu? Birde siz kahvaltıda filan ne yiyordunuz gününüz nasıl geçiyor çok zor bir durum🙄
Feyza-nur Oyku3005 doktor yasakladıysa icme canım cok zor bir diyet 2 hafta yaptım ben sabahları sadece patates yerdım ama sonra geçiyor diyeti açtırıyor doktor azıcık daha sabır
Feyza-nur Oyku3005 doktor yasakladıysa icme canım cok zor bir diyet 2 hafta yaptım ben sabahları sadece patates yerdım ama sonra geçiyor diyeti açtırıyor doktor azıcık daha sabır
Oyku3005 Benjaminannesi süt ve süt ürünlerini yiyemiyorum inek sütüne alerjisi varmış. Belirtilerim mukuslu kaka sonra kanlı kaka bide yüzünde isilik gibi şeyler çıkmıştı alerjisi olduğundan kakası asitli çıkıyor bu yüzden poposu da pişikti0 hep
Hamideersin Oyku3005 kahvalti patates kizartmasi sigara böreği sucuk helva zeytin bu sekilfe idare ediyodum neskafe hatırlamıyorum ama turk kahvesi icerdim 1 yasindayken gecti şükür şuan 26 aylık
Anneyim0607 Oyku3005 içme canım. Ben 5 ay katı diyet yaptım. 10 kilo verdim. Hiçbir şey çocuğumdan kıymetli değil. İçtikten sonra o gaz sancısını, pişiğini içim kaldırıyor dersen iç. Ama bence kaldıramazsın bin pişman olursun
guldenyldz Oyku3005 ben 2,5 yaşına kadar süt diyeti yaptım oğluma 15 ay emzirdim çünkü diyete daha fazla bünyem dayanmadı
Pembe03 Oğlumda 1,5 sene diyet yaptım.Doktor denemeleriyle bazen sütlü gıda denedim ama en ufağı bile oğluma dokundu. Tavsiyem diyete devam edin en ufak sütlü gıda anında etki eder bebeğinize .