Burcu0707 hemen anlatayım çok pozitif bi doğumum var belki biraz uzun olabilir
Devlet hastanesine gidiyordum normal doğurcam diye 38+1 im herşeyin normal çatı muayene mi olmuşum doğum yaklaştı diye oturdum yastıklara elyaf dolduruyorum eşimden 10-11 gibi pat mesaj özel hastaneye mi geçsek sezaryen mi olsan diyr astım hastasıyım kilom var bebişten de zor nefes alıyorum tam koronanın kuduruk zamanı tamam dedim gittik dedi doktor yarın gelin neyse gittik odaya almadan bi odaya aldılar beni orada sondayı vs taktılar 8 de gittik 9 da alındım spinal istedim ameliyathaneye aldılar oturttular beni He bu arada sondadan korkanlar için hiçbirşey hissedilmiyor 🤗 neyse anestezi doktorları sırtımdaki omurga kemikleri belli sayı arasına oluyor herhalde ilaç ilacı verdiler anında ayağıma sıcaklık indi başlıyoruz dediler o kadar rahat girdim kş ameliyata sanki normal kontrole gidiyorum ama tabi bi ara farkında olmadan korktum heyecan yaptım heralde kendimi kaybeder gibi oldum 😂 ilaçtan dolayı illa bi öğürme geliyor insana bendede oldu sonra bir ses hayatımda duyduğum en güzel ses bir gösterdiler bana koca kafalı simsiyah saçlı çekik gözlü bir kız ama nasıl çirkin😂😂3310 gr 50 cm doğdu tabi hastaneden çıkarken ödem atılmış oluyor 3250 ye düştük daha sonra önce bebeğim sonra ben odamıza yerleştik ilk 3gğn gerçekten çok zor geçiyor ama daha sonra hiçbirşey anlaşılmıyor elinizden geldiğince yürüyün hep yürüyün yürüdükçe daha iyi hissediyorsunuz kendinizi 4günden sonra kendi işimi kendim yapar olmuştum günler o kadar çabuk geçiyor ki kaç aydır yoktum burda yine geldim hamiş değilim ama bi bebek daha düşünüyorum açıkçası şu 2 gündür emin değilim 😍😍