FDM220 Merhabalar akşama çaya misafirim var. Kolay tarif önerileriniz varsa yazar mısınız. Fırında pişmeyecek olursa iyi olur 😊
Sbm050421 FDM220 börek poğaça kurabiye geldi aklıma hepsine fırın lazım 😅 hadi tatlı yapılır da tuzlu sıkıntın
kahvesever__ FDM220 sigara böreği Tava böreği Kısır Patates salatası Şehriye salatası Yaprak sarması Kuru patlıcan biber dolması Mozaik pasta 🧁 saray sarması magnolya bunlar geldi aklıma seç beğen al 🤣
Mucizeminnos FDM220 tavada sigara böreği,kısır yada patates salatası yada patlıcan biber közleme salatası da olabilir mozaik pasta olabilir aklıma anca bunlar geldi fırınsız basitler bide zorlayıcı da olmaz aklıma gelirse eklerim🌸
HTCMHMTKZK Patates salatası makarna salatası kısır supangle bisküvili pasta mozaik pasta pişi 😊😂🙈 Ama bunların çoğunluğu akşam ağır olur yemekten sonra çok bişey yenmiyor ama aç geleceklerse olabilir 😂
Deletedmom_110 kahvesever__ Aa niye kız çok basit tam ölçülü yapıyorum ben hiç kırılma çatlama olmuyor
kahvesever__ Deletedmom_110 tarif ver bakalım bende bir yapıyım 😂 inşallah 🙏 çatlamaz ama puding le yapılıyor galiba benim evde puding yok yurt dışındayım Türk mağazasınada gitmek ölüm gibi geliyor birde uzak
kahvesever__ Deletedmom_110 teşekkür ederim canım tarifi en kısa zamanda deniycem inşallah 🙏 ama ben Hindistan cevizi yiyemiyorum mideme dokunuyor onun yerine bisküvi ezip koysam olmaz mı tepsin altına Hindistan cevizi yerine
Deletedmom_110 kahvesever__ olur tabikide öyle de yapılıyor kakaolu veya sade petibor burcak fark etmiyor hepsi olur😍😘