vaveylaaa19 8 haftalık gebe olanlar kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz 😊 bundan sonra ayda bir gitmeyi düşünüyorum geç mi olur sizde
Annesininportakali53 vaveylaaa19 eğer riskli bir gebelik durumu yoksa ayda bir gidiliyor zaten kontrollere canım ben de ayda bir gidiyorum ama en son kendini göstermedi 16 haftalik olduk 1 hafta geçti aradan tekrar gidecem bugün doktor niye geldin der diye çekiniyorum 🤣
Baliminannesii vaveylaaa19 12 haftadan sonra ayda 1 kere çağırmaya başlıyor doktorlar ayda bir kere gitmeye başlarsanız sımdı olmaz testler var 2 Li falan tabi yaptıracaksanız siz doktora gidin o sizi bir sonraki çağıracağı tarihi söylet zaten canım hayırlısı olsun
vaveylaaa19 Annesininportakali53 riskli bir durum yok yani doktor öyle bir şey demedi gayet sağlıklı dedi ama haftada bir çağırıyor anlamadım
Annesininportakali53 vaveylaaa19 kalp atışını duyduktan sonra ayda bir genelde gidilir bilemedim doktorunuzun görüşünü ben 7 de gittim sonra bir daha 11+4 te gittim ikili için şuana kadar da hep ayda bir gidiyorum