Hesnagezer07 Kızlar merhaba 29+2 deyiz son 3-4 gündür hareketleri eskiye nazaran azaldı bugün Sabah ta kalktıgımda karnımın küçüldüğünü ve yumuşak olduğunu farkettim korkuyorum doktora gitmeye ya kötü bir şey varsa… benimle aynı durumu yasayan var mı?
annesinin_beybisi Hesnagezer07 büyüme atağı döneminde oluyor bu hareket azalması.bebeklerin atak dönemleri var 28+2 yim benim de aynı hareket olduğu sürece korkmuyorum ben bir de bu haftalarda cok uyurmus bebekler ondan da olabilir🙂
Hilalohilal Hesnagezer07 günlük en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor demişti doktorum hareketi daha azsa gel bakalım dedi. Ama karnın küçülmesine birşey diyemeyeceğim canım strese giriyorsan gidip görün bence doktoruna kafan rahat olur en azından ☺️
superstar_00 Hesnagezer07 Merhabalar sabahları ayni durumu bede yaşamıştım ki halen ara ara yaşıyorum bu normal benimde o haftalarda bir ara duruldu sonradan tekrar hareketlenmeye başladı ama tabiki en saglikli bilgiyi doktorunuzdan almalisiniz benim demek istediğim doktora ulaşana kadar telaşa kapılmayın Allah’ın izniyle iyidir insallah bebeğiniz.
Hesnagezer07 Çok teşekkür ederim hepinize moral oldu en azından doktora gitme cesaretini buldum Allah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla sihhatle kucagimiza almamızı nasip etsin ❤🤲