Benjaminannesi Su bacağının huzursuzluğu yüzünden sorun yaşayan var mı ne yaptınız geçti. Sanki çok rahat ve kolay bir hamilelik geçiriyoruz da bacağımizin huzursuzluğuyla uğraşıyoruz keyfe bak 😂😂😂
annesinin_beybisi Benjaminannesi kramplardan mı bahsediyosun yoksa kalca ağrısı mı ikisi de bolca var bende😀
Nezosikra Benjaminannesi bende burda bekliyim bari kim neler yapıyormuş bakalım hem bacak sendromu hem kalça ve bel kakılmasi daha 10 haftaligim üstelik 🤗🙈🤦♀️🤷♀️
Patito__ Benjaminannesi ahhh ahhh bir iki sene omrumu yiyen olay Ayaklarmin altina hep yastik koydum yuksekte tuttum ve masaj yaptirdim kaslar gevsiyor iyi geliyor ama gecmesi bnm cok uzun surdu bence kendi kafasina gore geldi kafasina gore gtti. Sitresss diye tahmn ediorm
Kader544 annesinin_beybisi ay bunlar bendede var resmen ayaklarimi koyacak yer bulamıyorum elimden gelse kesicem doğumdan sonra takicam🤦♀️🤦♀️
annesinin_beybisi Kader544 ben bacak hareketleri yapıyorum internette var ne kadar sabit durursak o kadar ağrıyor bir de ben de son zamanlarda uyuşma oluyor . mesela mutfakta sabit durup bir is yapiyorum bacağımın yanları uyuşuyor
Deletedmom623737 Benjaminannesi benim de hamileyken çok oluyordu gece uykudan bacak kamplarına uyanıyordum ayy hiç hatırlamak bile istemiyorum 🤦🏻♀️
Nezosikra Benjaminannesi evet canım ya daha küçük ama şimdiden şikayetler başladı 🤦♀️😂 bende diyorum 9 ay nasıl geçecek
Benjaminannesi Patito__ Allah Allah stres mi yaptım dedim de stres olmazsa gün geçmiyor illa kendimi delirtecek bir şey bulurum 😂 ama iki sene diyorsunuz çok uzun olmuş yalnızca hamilelikte olur hamilelik bitince sonlanır diyorlar sizin neden öyle oldu
Patito__ Benjaminannesi bnmki hamileyken olmamisti Hamilelikte olan baskaydi o huzursuz bacak sendromu degil bence huzursuz bacagi yasdm o felakt bisy hamilelkte kalcaya vuruyor bole kemik agrisi gbi Ama o huzursuz bacak olan ole koly bisy deil bacaklarn komple agrio yanio kopupr sanki sizinki hamilrlktense gecer
Patito__ Benjaminannesi magnezyum veriordu ama bende ise yaramamisti hamilelik bitince gecti tek yapabildigim baldirlara masaj ve bacak arasina yastk koymk oluordu