Kubraurganalper Kızlar pap a test sonucu 5.98 Beta hgc ise 91.1 cıkmış Normalde bugün doktor kontrolüm vardi ama iptal edilmiş ben sonuç dan hiç bisi anlamadm bu değerler yüksek olması kötü mü oluyor
busracnr Kubraurganalper benim papp-a=1.32 Beta hcg=64.72 çıkmıştı normal demişlerdi. Sanırım seninde normal.
Mucizeminnos Kubraurganalper ikili test sadece bu değerlerle değerlendirilebilen bişe değil doktorunuz grafikle beraber değerlendirme yapcak grafik size gözükmüyo sadece doktor görebiliyo yani sadece bu değerlerin hiçbi anlamı yok doktorunuza gittiğinizde size grafikle bu değerlerin toplamı bi yorum yapar🌸
Elfergvn busracnr merhaba testi bende dün devlette yaptırdim sonuçlar ne kadar sürede çıktı e nabızda ultrason ve kan sonucunu görebiliyor muyuz
Kubraurganalper Mucizeminnos Anladm teşekkür ederim benm 2. gebeligim ama ilk bebeğimde bu testleri yaptrmamştm o yüzden bilmedim bir konu olduğu için biraz endişe ettim
Kubraurganalper Elfergvn bana 10 güne çıkar dediler 10 güne de çıktı e nabız dan görebilirsiniz ama grafik açılmıyor sadece değerler görünüyor
busracnr Elfergvn e nabıza sadece yazdığım değerler düşüyor 1 hafta kadar bir sürede düştü ama ultrason vs. Gözükmez