ZelihaaK NurrrH ben 13 +3de gittim kız dedi 15 +2 de gittim yani bugün başka bir doktor erkek görüyorum dedi cuma günü kız diyen doktora tekrar gidicem cinsel organlar bebekten bebeğe gelişimi değişkenlik gösterirmiş net bir şekilde pipi görünür ve Erkek olursa net ama emin konuşmaz ise başka bir doktor yada 1 2 hafta daha beklemeni öneririm pipi diye kordon da görülebiliyor çünkü
Verasmommm NurrrH ben de hemen hemen o haftalarda öğrenmiştim canım bebeğin pozisyonuna göre değiişir ama doktorunuz ultrason aletiniz ve bebeğiniz uygunsa net öğrenirsiniz :)
NurrrH ZelihaaK ya aslında bize 12 ve 13+3 te net erkek dedi. Pipiyi gösterdi ama, erken diye çok önemsemedim. Ben sormadım zaten kendisi gördüm dedi gösterdi. Cuma 15+1 oluyoruz. Ee merakta ediyorum tabi. Dediğiniz gibi biraz bebeğe bağlı sanırım, gösterirse anca 🥲
ZelihaaK NurrrH gerçekten gördüyse hayırlı olsun oğlunuz ama ilk kız sonra erkek derse o zaman kötü oluyor normal şartlarda erkek bebeğin erkenden herşeyi oluşur gösterir derler hayırlısı olsun Sağlıkla gelsinler 🤲
feyzacodel Ben 13. Haftamda gittim doktor bir tahminde bulunmayacağım erken , 2,3 hafta sonra gel dedi şuan 15 haftalık ama göstermez diye gitmek istemiyorum.😔
ZelihaaK NurrrH bugün gittim önce kız demişti 15 +4 de net Bi şekilde minnak bir pipi karşıladı bizi zaten bebek avakado kadar olduğunu düşünürsek onun pipisi bir fasulye kadar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🤗