Patito__ Selam arkadaslar yaklasik 3 haftadir sol gözüm sürekli istemsizce seyiriyor basina bu sekilde birsey gelen varmi sebebi ne idi ? Dr a randevu aldm gidecegim
Zeynepppdyg Patito__ benim strese bağlı olmuştu doktorada gitmiştim geçmeynce oda sinirsl demişti😅sonra işimden ayrıldım düzeldi😂kafanıza birşey takmış olablrsnz yada üzüldyseniz ondan oluyor
Selamcanim Patito__ benimde çok oluyor. Ama uykusuzluktan olduğuna eminim. Tuvalete kalkmaktan ve tekmeden çok uyuyamıyorum. 🤣
Patito__ Zeynepppdyg evet cok sitresli bir donem yasadim bir ilac flan vermrmismiydi kendimi geccek Allah korusun felc flan durumlri bni korkutuyor birde sol cenemede biraz vuruyor agri
Patito__ Selamcanim :))) tatli uykuduzluk dicem ama tabiki zordur ama kendini alistirsan ii olur dogdugunda hic uyuyamicksin belkide :) benm omrum uykusuzlkla gecti oyuzden sanmam yaa uyudumda da gecmior hergn surekli devam cok snir bozucu herkesde farkedior gozune noldu dior
Cigilipub Patito__ hahaha ilahi canım 😂😂😂 nasıl oldu gözün ordaki kaslarla alakalıdır belki doktora gittin mi? Yorgunluktan da olabilir diyor doktorlar
Zeynepppdyg Patito__ ilaç vermedi bitki çayı vs önermişti ozmn hamile değildim tabi,gebelikte ıhlamur tüketilebilir ama yatmadan bir bardak içeblrsn sakşnleştirici yatıştırıcı etkisi var
Patito__ Zeynepppdyg evet cnm bnde dr a gittim sinir sitresle alakaliymis onu duzelt o da duzelr dedi tsk ederm hamilr degilim zten icerim bitki cayi çok sağol 🙏
Sinemurey Sol gözünün üstüne eline koy sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa de üç kere büyük ananemler öyle derlerdi benim de seyrediğinde yaparım alışkanlık oldu
Patito__ Zeynepppdyg tesekkurler benimki sinirsel sanirim yuzumede vuruyor arada neyse surerse biraz daha norolojiye gideyim en iisi tsk ederm