FatmaDalCevik 30haftalık hamileyim ve bel agrısından yatıp kalkamıyorum hep sol tarafıma yatmam lazım erkek bebekler bele vurur agrısı dıyolar dogru galıba sımdıde sırtıma bıcak saplıyolar gıbı oluyo doktruma soleyıp magnezyumumu degıstırsem faydalı olabılecek neler yapmam lazım sızce 🙏
Habis07 FatmaDalCevik benimde agrıyor ozellkle geceleri 29 haftalıgım bende doktoruma gtym makat duruyor dedi omdan baskı olur ded ama yat dnlen su ic dedi
Gul_hamad FatmaDalCevik aynen,31 haftaligim her gun bel agrim var. Uzanirken bile belime yastik dayamam sart. Bende erkek bebek bekliyorum insallah,bazen adet agrisi gibi de oluyor.bebek asagida hissettigimde tualete cok cikiyorum.halsizlik aksam 5-6dan sonra,hicbirsey yapasim yok. Böyle geciyor gunler )
ZeyooZ FatmaDalCevik 31 bitiyo biraz ayakta dursam ya da yurusem belim resmen ortadan ayrılıcak gibi kemiklerim kırık gbi ağrıyo. Oturduğum ya da yattığım yerden kalkınca da adım atamıyorum bi kaç saniye 😔
Haticemustafa FatmaDalCevik bi faydaso olmuyor bazsn canm benmde oglum olcak bazsn oyle bir tutuyorki sanki bicak saplaniyor bazende hic birşey yok gibi 😐
FatmaDalCevik Habis07 bel fıtıgı vardı bende calısırken rahatsızlnmıstım ama sımdı o agrının daha ustunde
FatmaDalCevik Gul_hamad dayanmcam dıyorum bazen hazırlıklar falan temızlık oglusum cıksada rahat etse dıyorum bazen
Gul_hamad Bbazen diyorum dogurmak istiyorum,cok zor son 2 ay. Kaynanam sus,oyle deme diyor. Zamaninda gelsin.
Gul_hamad FatmaDalCevik ev isi yapan hamislerimize masallah 🙂 elimi hicbirseye surmuyorum,kedilerime yemek vermek disinda 😁 oturdugum yerden kalkmaya zorlaniyorum ayol 😭
0581 29+5 benimde kız bekliyorum ama benimde belim 1 haftadır inanılmaz ağrıyor hatta işe bir hafta daha gidecektim bir hafta rapor aldım peşine senelik izinlerimle 32. Haftaya kadar sallayıp gitmiycem o derece hiç duramıyorum bile ayakta çok zorlanıyorum
Yaz Maalesef bende aynı dertten muzdarip im ama benim kalçaya atıyor bazen yatakda dönerken ağrıyla uyanıyorum gerçekten çok zor ben süt ayran ve peynir tüketmeye özen gösteriyorum bide doktorum bana diasporal direkt diye ağza toz gibi dökülen bir magnezyum vermişti fiyatı 54 tl idi o da baya iyi gelmişti
Gul_hamad Yaz 4cu aydan itibaren kalsiyum,magneziyum, vitamin D hersey kullaniyorum,ama bu bel agrisina hic bir sey care degil. Bide bende hic mide yanmasi yok,cocugum kel mi olacak acaba 😏
Yaz Gul_hamad 😁bilmem olabilir herşey mümkün benimde ilk çocukta hiç ne ağrı ne mide yanması hiçbiri yoktu ve oğlumun saçları yeni yeni çıkmaya başlamıştı doğduğunda ama bunda herşey mevcut ağrı mide yanması kramp açıkçası çok merak ediyorum buda erkek ama nasıl olur bu kadar belirtiler farklılık göstere bilir
FatmaDalCevik Umarım gecer agrılarımız en azından tek degılım bu agrıları hep beraber cekıyoruz oglusumla bana ozel degılmıs rabbım hayırlısı ıle hepımızı sag salım kurtarsın ınsallah🙏🙏👶🏻