motivasyonyagmuru1 valla ilk gebeliğimdi, çevremdeki herkes 39-40larda doğum yaptıkları için yani benden daha önce doğum yaptıkları için kendilerini kadın doğumcu zannedip sen 40-41 haftayı görürsün diyorlardı. 36 +’larda yavaş yavaş kızım her zamankinden daha fazla sertleşmeye başladı, 37de hareketlerini algılayamıyordum. Belki beni heyecan sarmıştı ondan anlamıyorum bilmiyorum. Doğurcam ben diyip duruyordum. Susturuyordu beni herkes 🤣 nst de bile sancı çıkmıyordu o haftalarda 37+5 de gündüz nişan geldi koşturdum hastaneye ebe dedi, bekle suyun gelsin sancın çıkmadı falan, dedim bak ben yarın gelecem doğuma görürsün, derkeeenn ertesi gece yani 37+6da suyum geldi, evin içinde deli gibi koşturdum sonunda diye ahhahahha 😂😂 biraz bekledim, squat yaptım, sonra gittim gece 10da 2 cm açıklık varmış, sonrası tam 38de dikişsiz normal doğumla gece 3te kızım kucağımdaydı 😍 hayatımda yaşadığım en inanılmaz acıydı ama kızımı kucağıma aldığımda değiyormuş dedim ebeye .. 🥲bu arada normal doğumun bence en iyi dostu squat yapmak inanılmaz faydasını gördüm 🫡