Evet kızlar uzun uzun yazmak istiyorum çünkü gerçekten pozitif bı doğum oldu gece gece 1 gibi sancılarım başladı hastaneye gttim hiç açılma olmadığını bebeğimin yukarda olduğunu sancılarımin beş dakika da bir olunca gelmemi sylediler çıktım o kadar modelim bozuldu ki ben açıklığın vardır belki doğuma alırlar dedim göbeğim fazla çıkmamıştı ordaki ebe de kaç kilo diye sordu en son 3 kilo dediklerini söyledim 2 2500 anca var dedi çok ufak dedi eve geldim o morel bozukluguyla uymaya çalıştım yirmin dk da bı geldiği için sancım tam uycakkn tekrar bı sancı tekrar uycak Ken bı sancı daha sabah beşe kadar çok zor dayandım eşimi kldiricam ama ebenin dedklri için korktum neyse 10 dk da bı beş dakikada bı derken dayanamadım saat 7 30 gibi çıktık evden kayinvaledeme ugrdk evi yakındı ordan hastaneye saat sekizde hastanedeydik acilden giriş yapıp direk doğum haneye 20 dk yine nts 10 dk açılma ve kıyafet giydirmeleri falan surdu neyse benim ıkınma gelyo ben ebeye ıkınma gelyo büyük tovaletm gelyo derken ebenin eli ayağına dolasti ntsde sancı cekerkn hmm çatala çevirdi yatağı iğne vurdu hmm ve bana sakın ol dedi derin derin nefes almami syldi hemen yatağa alıp iknmam gelince ikinmami söyledi birinci de ikinci de tam kendimi toprlyp ikinamadim 3 de derin derin nefes alıp bütün gücümle kızımı ittirdim kaydı gtti balık gibi saat 8 45 de tam kizcem kolarimdaydi çok güzel bir dygu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻 13 Haziran’da doğum yptm bebegm 3410 doğdu 39 haftalık