sliya30 Roj_kdc ya yarın kontrolum var cinsiyet öğrenirsem babalar günü hediyesi işte bu daha ne olsun 😂😂
Ocean-blue Roj_kdc ben almayacağım sonuçta daha olmadı. Ya erkekler bebek doğmadan bu hisse girmiyor mu anlayamıyorum psikolojisini ne hissettiğini bı tuhaf.
ftmnr_drgt Roj_kdc Almadım kızımız bize hediye dedik, anneler gününde bende istemedim şuan eşime demiştim kızımız anladığı zamana geldiğinde kendisi begensin alsin hediye diye , şuan onu buyutmek en güzel hediye oluyor bize 4 aylık olduk 😊
Roj_kdc kahvesever__ bende almayı düşünüyorum dpin parfümleri çok güzel ordan almak istiyorum ama kararsızım
Roj_kdc Ocean-blue bence çok anlamlı sonuçta o sabırsızlanıyor o bebek için birde o bebekten babasına bir armağan olarak küçük bir hediye 🎁 çok iyi olur hem böylelikle eşler de daha anlayışlı okur özel günlerde 💜
sliya30 Roj_kdc birlikte gidiyoruz devlet hastanesi içeri almıyor erkekleri iyikide 😂😂 kapının önünde bekliyor garibim 🙈
Roj_kdc busrasss1 hayır ya o almadı bende almayacam diye bişey olmamalı hem al sonra de ki sen almamıştın ama ben düşünüp mutlu olucagını düşündüm de kapak olsun😏
Ocean-blue Roj_kdc bilemedim yarın yürüyüş yapım bı AVM gezeyim beğenirsem birşey alayım beni ikna ettin . 😊 Yazlık pijama olabilir giyip giyip atiyor bazen yetişemiyorum yıkamaya.
busrasss1 Roj_kdc ne geregi var ki sonucta ben sinyalleri i vermisim yinede dusunmemis ufacik biseyde olsa mutlu etmesi yeterdi niye her seyde biz kadinlar yapalim ki onlar dusunsun birazda
Ocean-blue Roj_kdc 😂😂 evet bence en çok kullandığı şey. Kısa kollu şortlu pijama koleksiyonu var yetmiyor.