Flz Evet kızlar doğum yapalı 2 gün oldu çok şükür darısı doğuramayanlara 😋 Emzirirken tavsiye etceginiz seyler var mı deneyimli anneler? 😍😍 2 saatte bir emzirmem gerekiyo mu? 2 memeyi de vermem gerekiyo mu? 10-15 dk emmesi yeterli mi
Harunnisa Flz 2 saatte bir vermen coo onemli yeterli anne sütü alan cocuk sarılık olmaz ve daha cabuk kilo alir saglikli olur emzirme süren bebek memeyi birakana kadar emsin küçük olduklari icin cabuk yoruluyorlar ve dinlene dinlene emiyorlar birde diger sorun iki memeyide verebilirsin zamanla anlarsin zaten bir memede süt bittiginde digerinide verirsin normalde tek meme yeter her 2 saatte bir meme degistirerek ver surekli ayni memeyi verme bu sefer vermedigin memeyi istemez ise bir daha tutmaz benim oglum 2 yasina kadar tek meme emdi cok daha zor oluyor allah anali babali büyütsün uzun oldu kusura bakmayin
ZeynepSabancay Flz en geç iki saatte bir... onun dışında ağZını açtıkça daya memeyi bence:) ve bırak istediği kadar emsin. Her bebeğin emme süresi farklıdır bunu bebek kendi belirler.
Flz Harunnisa teşekkürederim bilgileriniz için 😍 Şuan sütüm az geliyo, doyuyodur dimi arada mama da veriyorum doymazsa diye 😳 çok ikilemlerdeyim Bilmiyorum bide her süt içtiğinde gazını çıkarıcak mıyız?
Harunnisa Flz evet gazını hep cikarin yoksa bebek huzursuz olur birde sütünüz emzirdikce cogalir mamada verebilirsiniz ama fazla vermemeye dikkat edin anne sütüne agirlik verinki emdikce sütün cogalsin
Minimini04 Her ağladığında her arandığında emzir 2 saate takılı kalma 2 saatti geçmesin emzirme süren ona dikkat et sadec ben öyle yapıyorum 10 günlük olduk bizde