Buse-e27 Herkese merhabaa instagramda ya da internet sitesi olarak isimli tulum yaptırıp memnun kaldığınız yerler var mıdır varsa isimleri nedir 🤗
Mirayasar27_100 Buse-e27 vallah canım bemde bakıyorum ama battaniye işlettim okadr güzelli puffy diye geviyor onu öneririm sana
Betusgani Buse-e27 bende bebeknevresim sayfasından sipariş vereceğim büyük ihtimalle tavşanlı tulum takımdan 😍
DisiArslan Buse-e27 yarın gelir büyük ihtimal canım benimki kumaşı vs hoşuma giderse öneririm. Çiçek sepetinden yaptırmıştım. Aynı mağazanın Trendyol da da olabileceğini düşünüyorum. Buraya belirtmeden trendyolda hepsi burada da olup olmadığına bakarım söylerim. İnş iyi gelir
DisiArslan Buse-e27 Buse-e27 sağol canım kargo şimdi geldi 😂 kumaş üzerindeki baskı vs harika dandik bişi değil yani. Sağlam ürün. Çiçek sepeti , trendyol , hepsi burada , n11 de de mağaza ismi bebeqon satıcısı. Ürünlerine bakmak istersen .
Furkanesra06 Buse-e27 lohusa hamile sitesinden yaptırdım kumaşı filan çok güzel ben çok beğendim henüz kullanmadık ama yıkadım ütüledim bi sorun olmadı tavsiye ederim ☺️❤️