Unzile35 hayy azınıza sağlık...sakaryada op.dr.sevilay bozkurt var instagramda takip ediyorum yakın olsam ona gidecektim ama uzaktayım neyse kadın 5.250 gramlık bebeği normal doğurttu ya bizzat kilosunu gördüm hikayesini dinledim...instagramda da var zaten...dediğiniz çok doğru bu kilo konusu ve sezeryan tamamen hekimin risk alıp almamasıyla ilgili bir olay yoksa eğer anne müsaitse ve normal doğuma engel başka bi durum yoksa boşuna niye sezeryan olunsun ki; doğal sürece müdahale etmek çok yanlış...heleki sezeryanın bebek için olan zararlarını hakkıyla bir bilse anneler asla istemezler ve sonuna kadar normal olsun diye diretirler ama malesef biçok anne önce kendini düşünüyo ve yok sezeryan oldum hiç bişey olmadı hemen ayağa kalktım gibi cümlelerle burda birbirini sezeryana teşvik ediyo...38+6. Haftamızdayız ve çok uzun aylardır bu forumdayım,,biçok postta sezeryanın bebeğe zararlarını normal doğumun faydalarını anlattım ama o kadar çok üzerime gelindi ki artık hiçbişey yazmıyorum, isteyen istediğini yapsın...ama siz de çok güzel bi açıdan anlatmışsınız dayanamadım size yazayım dedim:)) RABBim hepimizi hayırla sağlıkla en doğal yolla evlatlarımıza kavuştursun inşALLAH...