Ayliz_123 Benimennembirmelek almıyorlardır refakatçi yeni alınmaya başladı çünkü korona dan dolayı ziyaretçi alınmıyordu en son refakatçi alınıyordu
Husna Benimennembirmelek sancı çekerken yanında olur da dogum yaparken dışarı çıkarırlar büyük ihtimalle
Bernadede Senemturan hayırlı olsun nasıldı doğumunuz Kartal’da mı yaptınız bende orayı düşünüyorum ama ilk olduğu için çok korkuyorum
Maysalina Kuzey20_ normal doğum olduğu için önceden hastaneden gün almaya gerek yok değilmi normalde yakacık ek binasına muayeneye gidiyorum ama doğuma kararsızım ,ebeleri nasıl,nasıl bir doğum geçirdiniz deneyim ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim😊
Maysalina Kartal lütfi kirdar yakacık ek bina da doğum yapanlar var mı ebeleri nasıl odalar tek kişilik mi muayene olmaya gidiyorum doğumuda orda planlıyorum ilk gebeliğim merak ediyorum endişeleniyorum sizce lütfi kırdar şehir hastanesine mi doğuma gideyim yoksa yakacık ek binaya mı🌸
Kiwi12 Maysalina ben yakacikta doğum yapmistim ama çok uzun zaman oldu Ebeleri çok iyi bilgiliyrdi ama doktorum artık onların hep değiştiğini söyledi eski düzen olmadığını soyledi
Kuzey20_ Maysalina ben birinciyi özelde doğurmuştm ikinci mecburi hayat şartları aşırı zam yaptılar. Ben cok memnun kalmadım memnun kalmadığım kısmı acildeki çalısanların davranışı ve doğum esnasındaki çalışanlar artık bu bu şans yani doğum ekibi. Erkek doktor vardı birde yeni doktor olmuş erkek doktor yani doktor dogurtmadı hep yeni öğrenciler sancı çekme kısmı sıkıntı 3 4 kişi var mesela biri acılmaya bakacak 3 ü birden bakıyor afedersn ama herkes parmaklıyor😀 suya bakılck heosi bakıyor yani canım cok yandı doğum esnasında ama dediim gibi şans çıkacak doktor ebeler . Doğumdan snra 4 saat sancı cektiin odadasın telefon yasak doğum yapınca refaktçi geliyor onunda telefon yok 4 saat snra odaya geçiyosn yemekler ara öğünler güzel odalar temiz iki kişilk yani benm için tek sıkıntı doğum zamanıydı canım cok yandı çok zorladır elleriyle genişletme sini hissediyordum
Maysalina Kuzey20_ deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim☺inşallah iyi ebelere doktora denk gelirim🙏özelde ücretler uçuk yoksa özelde isterdim en azından ilgililer daha farklı muamele görür insan
Maysalina Kuzey20_ doğum kaç saat sürüyor kesi ve dikiş atıldımı doğumdan sonraki gün duş almak dikiş bakımı nasıl su değmemesi gerekiyormuş 😊
Kuzey20_ Maysalina kesi olmadı biraz yırtılma oldu 4 dikişim vardı. Doğumda artık açılmaya bağlı benim akşam 11 gibi sancılarım başladı ikinci olduğu için artık anlamıştım doğum olacagını. Gece hiç uyumadım 10 dk da bir sürekli sancım oluyordu gittikce daha da sıklıgı çoğalıp daha ağrılı ssncılarım olmaya başladı sıcak duş aldım baya durdum içerde sıcak suya oturdum sancım geldiğinde yere çömeldm artık dayanılmıcak hal aldı program var kasılma takibi sancın geldikde basıyorsn bitince durduruyosn süre tutuyor o seni uyarıyor artık hastaneye gitmelsn diye 3 dk da bire düşünce evden cıktık 4 5 gibi hastaneye gittiğimde 3 cm açılmam vardı acilde yattııö nst falan yarım saatte 4 oldu snra 4 bucuk 5 dediler yatışım yapıldı yukarı çıkardılar yukardada doktorlar muayne ediyor o kısım kötü herkes baktıtı için. Sancı odasında teksin stres panik zor geçiyor saat 8 de doğum yaptım
Kuzey20_ Maysalina hastaneden çıkarken doktorlar söylüyor ne yapılcagını ertesş gün duş alablrsn ama ayakda oturma çömelme yok dikişim fazlalıgına göre değişiyor durum ilk doğumumda 8 9 tane vardı herhalde benm dikişim ben bir ay zorlanmıştm oturamama yatamaa ama bunda iki üç günde toplarladım