Metiye123 Gulru03 Gulru03 canım bende test yapmıstım fazla beklemedim testi negatif diye kaldırmıştım ertesi gün tesadüfen baktığımda iki çizgi vardı tekrar test alıp yaptım pozitif sonuç aldım seninde tekrar bir test yapmanı öneririm inşallah pozitif sonuç alırsın 😇
Esra_G Gulru03 ilk 5 dk sonrası hamilelik göstermiyor. Kuruma çizgisi. Sabah idrarınızla tekrar test yapıp ilk 5 içinde bakın çizgi görürseniz kan verirsiniz, ama sonrasını çöpe atın dakika geçince işe yaramaz.
BrcnSym 5 dk dan sonra çıkan çizgi kuruma çizgisidir. Yine de içiniz rahat etsin bir test daha yapın derim.
Halime90 Gulru03 5 10 dk snra bile çıksa anlamı yok . Pozıtıf olduğnda hemen çıkıyr zaten en fazla 10 15 sanıye sürer
Sofistikee Aynen canım kızlar haklı. İlk 5 dk bekleyip bakmanız lazım. Eğer çizgi var ise vardır. Yoksa yoktur. Sonra olusan kuruma cizgisii bir anlam ifade etmiyor . İnşallah cift çizgiyi gördüğünüz günler de çok yakındır
123emakumsal Gulru03 benim eltide saatler sonra cift cizgi cikti ve bu testi 3 gun boyunca tekrarladi 3gun boyuncada hep saatler sonra cikti cift cizgi hastaneye gitti gebe oldugu idrara gec dustugunden ole bi sonuc almissin dedi doktor
123emakumsal Gulru03 evet canim yalniz bi kacgun once kurtas olmak zorunda kaldi 4bucuk aylikti rahimdeki yirtiktan kaynakli