Minigim24 Kızlar selamm, iyi geceler herkesee 🥰 Size ufak bir sorum olacak yarın göz doktoruna randevum var, malum ölçüm vs yapılıyor cihazla vs bakılıyor. Rimel sürülünce sıkıntı olur mu ? 😂🤦🏻♀️
susisusi19 Minigim24 ay onu bilmem de ben birkere dişe giderken sürmüştüm 😂 dişim yapıldı aynada bak dedi doktor dişe bakamadım tipine bakmaktan bir görseydin halimi Akmayan rimelin varsa sıkıntı olmaz , olursa da doktorun doldurur zaten
Mommy17 Minigim24 çok kötü yanıyo göz o cihazda sürsen bile canın yanacak akacak kötü olacak sürme yanına al illa dayanamıyorsan işin bitince lavoboda sürersin giderken de güneş gözlüğü tak mis gibi işte
Deletedmom_110 Minigim24 Bir rimel aşığı olarak seni en iyi ben anlarım canım😅 Makyaj yapmasam bile rimelsiz asla duramam 😅sen sür git sıkıntı olursa orda silersin😘
Minigim24 Deletedmon00881 hahahahaha 😂😂 Kız akıyor falan ya sıkıntı olur mu diye şey ettiydim sabit kalıp bakıyorsun yaşarıyor gözler falan 😂😂
Deletedmon00881 Minigim24 giderken rimeli cebine sok, yüzünü bişeyle kapa kimse seni görmez, hatta saklanarak git hastaneye, gelirken de hastanenin tuvaletinde sürer çıkarsın gı şşəhh hey Allahım hey 😁😂😍
Minigim24 susisusi19 ayy işte o sıkıntı benimde başıma gelmişti o ya hele bide gözde olursa düşünsene 😂😂 doktorun tepkisi 🙄😂
Minigim24 Deletedmon00881 maskeyi ağzıma değil gözüme koyarım hahahhaha 😂😂😂 Töbe töbe alışkanlıklar çok kötü ya 🤦🏻♀️ Bu kadar alışkanlık olmamalıydı 😂
Minigim24 Deletedmon00881 tabii ki öyle, işin esprisi 1 ay ruh gibi dolaşmıştım bundan 2 ay önce yeni yeni toparlıyorum. Sadece gerçekten merak ettiğim bi soruydu 😒
Minigim24 Deletedmom_110 bende öyleyim ya böyle değildim de son 1 yıldır rimel sürünce ayrı bi hava oluyo gibi 🥰
maviananas Minigim24 normalde özellikle belirtiyor doktorlar hiç bir şekilde göz makyajınız olmasın gelirken göZün içine akma falan yapıyormuş kardeşimden biliyorum
elisammmm Minigim24 Damla var onu damlatıyorlar ve gözü epey yakıyor ve hayli ile hepsi akıyor 👀benim başıma geldi
Minigim24 elisammmm işte bundan korkuyordum sürmeyeceğim rezil olmaktan iyidir her yerim siyah çıkarmışım odadan ☺️😝