H-nurr Kızlar kızım için isimli hastane çıkışı yaptırmak İSTİYORUM ama hangi sayfaya yaptırsam bilemedim güvenilir kumaşı vs güzel bildiginiz yaptırdığınız bi sayfa varmı resmini atarmısınız
Saaki H-nurr resim atmayı beceremiyorum ınstagramda ekinbaby_wedding girip bakabilirsiniz kumaşı ve nakışı guzel
Ipekkarakus0 H-nurr instagram kübra çiçek var kubisinhobisi çok güzel canım ben çok çok beğendim memnun kaldım tavsiye ederim ☺️
Ays_cskn H-nurr instagramda aklima.tasarimdan yaptirdim canim ben gayet guzel geldi begendim ben 10 set yaptirdim bir bakin isterseniz qyrica kapida odeme yapabiliyorsunuz☺
Dolunaybelinay H-nurr n11 de yaptırmıştım ben kumaş ı beklediğim den daha iyiydi https://imgyukle.com/i/VTep7s
H-nurr Ays_cskn baktım canım evet gayet güzeller yazdım kapıda ödeme olması da gayet iyi az önce bi arkadaş dolandırılmış başka sayfadan insan bi teredetdüt ediyor
Pyrz_07 H-nurr kumaşı beklediğimden çok iyi geldi temmuz sonu doğumum aşırı kalın ve üzeri top top pamuklanan bi kumaş gelir diye korkmuştum ama kaliteli geldi
HeyMommy Kaderbastu Bende inceledim şimdi gerçekten hoş. Hem 5’li fiyatı gayet uygun diğer sayfalara göre tam istediğim gibi. Sayenizde.. teşekkür ederim ☺️