Btlblbl Son 15 gunu kalanlar durumlar nasil 😒benim ikînci gebeligim ve cok korkuom 😑😑ilkimde bisey bilmedim hatirlamiom ama bunda beni sardi bi korku 🙈😐 kasiklarim ve bacak arasi felaket agrio 😑
Caglasmsk Btlblbl kiz ben seni göremeyince dogurdu heralde dedim instagramdada kurabiyeleri felan görünce niyetimde yarin mesaj yaziym diyodum 😁😁
Slmkhrm Btlblbl günümüz ayni ☺☺ geçen çatı muayenesi oldum 1.5 cm açıklığı varmış ama hiç bi belirtin yok ağrı sizi bekliyorum öyle 😂😂
Btlblbl Caglasmsk 😁😁yok kiz gelmek bilmio agridan sizadan naptigimi bilmiom valla 🙈foruma giriom dogum hikayelerîni gorunce iyice korku sariyor 😆girmiom cok o yuzden herseyi hazirladik bekliok iste 😁
Caglasmsk Btlblbl ayy canimm ya hakkinda hayirlisi olsun bi an once dogar sag salim insallah. Son günler artık agirlastnda.
Btlblbl Caglasmsk insallah cnm ya agirlastim ki sorma ayak el hep sisti yuruyemiom bile sen dusun 🙄bi an once biter ins seninki nasil gidio
Caglasmsk Btlblbl Insallah ❤️ bende iyiyim iyi gidiyor bel ağrım cok var onun disinda simdilk şükür bi problemim yok😁
Btlblbl Caglasmsk aman olmasin bi sikîntin ins bol bol dinlen agirlasinca o gunler bulunmuyor valla allah yardimcin olsun sende sag saglim kurtar ins ❤️
Badgirl_ Bizimde son 16 🙄 insallah 40 lara kalmyz diye dua edyrm bakalm bu gidisle korktgm basma gelcek galiba😂
Btlblbl Slmkhrm benimkide persembe gunu 🙈ne derse doktor artik aciklik varsa bi kac gune doguma alirlar heralde allah kolaylık versin cnm ❤️