Haticedogaan canım benim instagram kullanıcı adım seymausta benimde baya takipçim var ancak yorumları sınırlandıran sayfa yalancıdır. Sayfam kişisel sayfa olmadan önce bende kargo firmalarıyla çalışıyordum. Türkiyenin 1 ucundan diğerine en fazla 3 günde taş patlasın 4 günde teslim ediliyordu. Yani 3 hafta demeleri tamamen yalan dolan. Kargoya verilen herhangi her ürün için artık irtibat numaranıza mesaj geliyor. Ortada bir kargo nosu ve mesajda yoksa dolandırıyorlardır. Güvenilir satıcı sipariş alana dek yazıp sonrasında işetişim kesiyorsa güvenilir felan değildir. Ayrıca sakın uğraşmamazlık yapma ve şehrinin adiliye binasına git bütün konuşmaların ekran görüntüsünü al. Dekontunuda bul ve onuda getir adliyeye dava açmak istiyorum de şikayetçiyim de. 5 kuruş ödemeden şikayetçi olabiliyorsun. Bir kaç ay sonrada dava sonuçlanır sana paranı geri ödemek zorunda kalır. Sayfasıda kapatılır. Daha önceden benzer durum ablamın başına geldi hemde ürün 200₺ lik bir üründü üşenmedi düştü peşine dediğim gibi bir kaç ay sonra adam parayı iade etti. Sayfası kapandı ve ekstra para cezasıda ödedi. Sayfa sahiplerinede yaz bu durumu. Dava edeceğini vs.