Birminikcivciv Sonra iniyor. Ama kasılırken ağrı oluyor kaskatı oluyor magnezyum içiyorum. Progestanda verdi ama kullanmadım. Sizde durumlar nedir 💕
Esra33-34 Birminikcivciv progestanı verdıyse kullanın kasımalara karsı rahimi kalınlastırıyo ağrıyı alıyo. Benımde kasılmalarım oluyo günlük. 21 haftamda basladı suan 25+1 dün 10a yakın oldu bugün 2 kez oldu mesela progestan magnezyum adalat kullanıyorum
Baharow Birminikcivciv progestan verdiyse neden kullanmadın???? Keyfe göre değil bu. Hani mide yanması için hap vermemiş. Mutlaka progestanı kullan geç olmadan. Bende yorulunca karnım sertleşiyor dinlenince geçiyor.
Birminikcivciv Baharow @Deletedmom73711 çok haklısınız canlar. Ama evde vardı acaba yazdığıyla aynımı diye eczaneden aldırmadım eşime. Şüpheye düştüm evdekiyle kullanmadım. Bütün Protestanlar aynı mı
Deletedmom73711 Birminikcivciv Aynı ama mg farkı olabilir, mutlaka kullan ihmal etme. Önemli bir ilaç, kasılmanı engeller
28283636 @Birminikcivciv progestan 7 aydırkullanıyorum erken doğum ve düşüğü engeller sakın ihmal etmeyin derim dr verdiyse vardır bir bildiği
28283636 @Birminikcivciv 200 mg ağızdan alıyorum dr biraz ara vermemi söyledi şuan almıyorum ilerde ne olur bekliyorum ben de