Brfnkyldz Kızlar bu haftalarda hareketler nasıl 35+5 olduk 2 gündür özellikle bugün hareket çok çok az sanki bi sıkıntımı var acabaa yoksa büyüdüğü için mi içim bi tuhaf oluyor bu birşey olacak stresi korkusu doğana kadar geçmeyecekmi ya
Aslnrbl Brfnkyldz 33 haftaligim canım ayni stres bendede var basta ki evhamlar yine basladi haraketini az hissettikce iki gundur bende az hissediyirum hatta hissetmiyo gibiyimde bunaldimmm dusunmekten
ebrarr002 Brfnkyldz ben de 35+3 um iki gündür hareketleri azdı bugün doktora gittiğimde bu haftalarda normal 24 saatte 10 defa say hareket ediyorsa korkma dedi
127383 Brfnkyldz 35+4 olduk bizde bugun resmen gün içinde bazen hic tekme atmiyor aksama doğru ayip olmasin die 1 2tane pıt pıtt atıyor. Bebek artik büyüdü yeri de daraldi eskisi gbi değiller tabi cok normal
Asilem1 Brfnkyldz Bizde 35+4 üz dün gece karnım sertleşti Allah’ım geçmiyor korktum bir an sabah oldu yine hareket yok sonradan hareket etti oh dedim
Ysgl26 Ben de 36 haftadayım bizim oğlanın da hareketşeri baya azaldı. Sadece poposunu başını dayıyo artık. Yerleri azalıyo bebelerin hareket alanı kalmıyo. Nst de falan baya hareketli aslında ama ben çok az hissediyorum.