Patito__ Selam arkadaşlar isme özel bebeginize kiyafetleri nereden yaptirdiniz paylasabilirmisiniz fiyat bilgiside verirseniz iyi olur
lavitaebella Patito__ tugbakugu_forbaby(instagramda)çok güzel şeyler var. İsme karar verince düşünüyorum inşallah😊bakın derim.
Berfin002 Patito__ instagramda ayşenin tasarımları diye bi sayfada yaptırdım kargoya bugün verilmiş yarın yada diğer gün gelir fotosunu attı herkes çok beğendi battaniye tulum şapka bide eldiven yaptırdım prenses yazdırdım 150 tl kargoyla beraber
AliSilan Patito__ dogum sırasında alttan kontrol çok acıtıyor beni de bagirtmisti yani haklsiiniz .bana sancı sırasında uzanmak ve Altan muayane zor geldi doğum sırasında. Ama zaten yapılacak birşey yok normal dogum sancılı elbette şak diye doğum olmuyor maalesef .kimin basit kimin 24 saat kimi 1 saat kimi ağrılı kimi ağrısız yaşıyor 🥰
tugbaninmucizesi Patito__ https://www.instagram.com/p/BlptXRMnzw7/ benimkinin aynisi ama bu baska isim benim yavrumun adı Aziz😊
Patito__ tugbaninmucizesi guzelmis ablandi sanirim yapan kisi ellerine saglik bakalim yazdim cevap bekliorm tesekkur ederim 💙 bizimki de mert 👶🏻
Eceguclu35 Bende instagram da tugbakugu_forbaby sayfadan sipariş verdim henüz gelmedi 7li set 125 tl 😊 çok sipariş veren var çevremden de duydum çok güzel modelleri var 😊
Hatunnn Patito__ tugbakuyu_forbaby de yaptirdim bende siradan olmayan guzel seyler var kendi tasariminiz varsa fikirlerede aciklar yapiyorlar, 10 lu hastane cikisini 180 tl ye yaptirdim ben geldi cok guzeller kumaslarin organik dokusu inanilmaz guzel
Annelerinannesi Hanımlar elimde ARAS isimli hastane çıkışı var. İsim değişikliğine karar verdik. Minilola sayfasından 200 TL’ye yaptırdım. Almak isteyen olursa çok sevinirim. Elimde kaldı çünkü. Çok uygun bir fiyata verecem
Orhnhlhsn Patito__ mell_tasarım da yaptırdım canım çokta güzel oldu üründe kaliteli sayfayı incelediğinde hoşuna gidecek zaten