[silindi] Gebe olupta yerleşme kanaması yaşayanların oranlarını merak ediyorum, çoğu kişide olur mu ? Sizde olduysa ne zaman oldu ?
_akalin3 [silindi] ilk gebelıgımde oldu hamıleymişim 4-5 haftalıkken oldu koyu kahverengi tarZındaydı ama ıkıncı gebeliğimde olmadı
Muzlupuding [silindi] adetime 7 gün kala oldu canım çok kişide olmuyo sanki gibi ya kime sorsam bende olmadı diyor ama bende oldu
_akalin3 [silindi] yok adet gecıkmem oldu hatta ben adet oluyorum sandım heralde ilk kahverengı gelıyodur heralde dedım annem cok duygusalım dıye test yap dedi bı baktım hamıleyım(4-5 gun sonranyapmıştım testi) lekelenmede 3-4 gun surdu
Pemberuya [silindi] valla ben Ocak’ta haöile kaldım ama Mart’ta düşük yaptım canm onda reglime 6 gün kala nokta nokta kahverengi lekelenmem olmuştu şimdi adetime 7 gün falan var bugünde kan geldi geldi durdu bende anlamadım öyle bir regl sancımda yok sağ kasık ağrım çok var sadece
guzelanne01_ [silindi] canım bu halk arasında denilen şeyler BEBEK YERLEŞMESİ YOK hamileyken kanama leke varsa bu düşük tehlikesidir BİZZAT YAŞAMIŞ BİRİSİ OLARAK DİYORUM HAMİLE KALDIĞIMDA lekem oldu yerleşmedir dedi çevrem Ama ben doktora gittim kanamamda arttı 6 ay hemde kanamam oldu abartısız çok çok Düşük tehlikem vardı Ama hamd olsun kızım doğdu
Gzmyksl guzelanne01_ Hamileliğimi ilk öğrendiğimde doktorum yerleşme kanamasından bahsetti. Yerleşme ağrısı ve kanaması diye bir şey var. Ağrının şiddeti artmaz kanamada leke şeklinde gelir ve biter. Ama şiddeti artan ve devamlı olan kanama zaten düşüktür.
09Tugba_0909 [silindi] evet benimde oldu adetime 3 gün vardı hatta pembemsi renk geldi bir kaç damla hatta adet olduğumu düşündüm sonra hiç gelmedi adetim 10 gün gecikince test yaptım ve iki çizgi de kıpkırmızı çıktı meğerse gelen kan yerleşme kanamasıymış 💛
NigarH Bendede oldu 1-2 damla pembe oldu iliskiden sonra bende adet oldum sandim hamileymisim🥹🙄 simdi 6 haftamiza geldik🧿🙏🏻