mavisinprensesi20 Kızlar iğnemi her zaman eşim bana yapardı o bugün yok kendim karından yaptım ama havasını almayı unuttum o şekilde yaptım şuan korku stres sardı bişe olur mu ???
FatmaNur_27 mavisinprensesi20 yok canım bişey olmaz bende arada unutuyorum çok şükür 9 aydır bir problem yaşamadım
aymidt30 mavisinprensesi20 ben Kasım ayindan beri kullaniyorum.Onlar zaten kullanima hazir igneler direkt uyguluyorsunuz.Aylardir hic havasini almadik ilk uygulamamizi hastanede yaptılar ve direkt uygulamamizi soylediler.Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum korkmayın.
benimmdunyamm mavisinprensesi20 yakıyor mu yaaa bana da öbür hafta baslicak korkuyorum insülin kullanıyorum ama onu vuramam gibi yaa
Elibo mavisinprensesi20 oksaparsa kullandıgınız onun havası alınmaz havası morarma olmasın dıye zaten doktorum öle demişti bide vurunduktan sonra ovalamayın vurdugunuz yeri
mavisinprensesi20 FatmaNur_27 ayy çok şükür ilk defa yaptım onda da vurduktan sonra aklıma geldi nasıl korktum bişe olucak diye
FatmaNur_27 mavisinprensesi20 yok canım insan illaki unutuyor bazen vurmayı unuttuğum bile oldu Allah’a şükür bir problem olmadı
mimar_anne Canım ben havasını çok az alarak yapıyorum yine de boşluk kalıyor zaten almadan yapın diyorlar sıkıntı olmaz
Nsrn1 mavisinprensesi20 hiçbir şey olmaz zaten havasını almayın iğneyi yaparken. O hava tampon oluyor ilacın çıkmasını engelliyor
Serraee mavisinprensesi20 yoook canım ne olacak rahat ol ben hep hemşireye yaptırıyordum birgün ignemi kendim yapayım dedim batıramadım ignedeki sıvı hep dısarı aktı bi korktum stres oldum tekrar yapmam gerekir mi diye doktora sordum gerek yok bişey olmaz dedi😀Seni cok iyi anlıyorum ama sakın korkma Rabbim koruyor meleklerimizi🥰
mavisinprensesi20 Serraee ahahah ama ne yapalım yüreğimiz ağzımızda hayırlısıyla bizlerde kucagimiza alsaydık ,🥰