Cennetim066 Rahim agzi 29 30 mm 27+5im böyle olup zamanında doğum yapan tecrübelerini zu yazar misiniz
Durugizem2229 Cennetim066 benimde 22 haftamda 28mm ölçüldü progestan kullandım geceleri hiçte yatmadim doktorum gerek duymadı şimdi 35 hafta olduk bebek aşağı inmiş erken doğum olabilir dedi doktorum bekliyorum sağlıkla kucağımiza alalım inşallah hepimiz 🤲🤲🤲
Elifdemmr Cennetim066 benim rahim ağzım 20 mm civarındaydı 27 hastalıkken suyumda azdı suanda 35 haftadayız çok şükür bir sıkıntı yaşamadım bol bol dinlendim suyum düzeldi rahim ağzım yine aynı seviyede ama doktorum bizi idare eder erkende doğmaz muhtemelen dedi
elaesrbrk Benimde detaylı da kısa olduğu söylendi 30. Haftamdayim 30mm dedi bugün kontrol vardı aynı çıktı daha da kisalmamis bol yağış ağır kaldırma yasak yorulmak vb yolculuk yasak cinsel ilişki yasak bol bol uzanıyorum
Cennetim066 elaesrbrk surekki mi yatiyorsun aslında 30 hafta 3 cm iyi bnde 30 haftaya 3 cm le gelsem ayaklancam
Mubufe Cennetim066 doğuma kadar idare eder yeter diye düşünüyorum dedi çünkü bana her muayene de kontrol ediyo ölçüyo hep aynı umarım düşmez
Durugizem2229 Cennetim066 bana 25 mm le sonuna kadar giden oldu dedi tabi ağır kaldirmadim ilişki yasakti ama yine de gezdim yani yormadan kendimi Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bende bir ara çok kafaya takmıştım hatta 28haftayi görünce biraz rahatladım 32haftamda bı iki hafta daha kalsa bizim için iyi dedi doktorum 35i gördük çok şükür ilk kızım da 36+5de doğmuştu hiç değilse 36 37yi görsek iyi
elaesrbrk Cennetim066 yok hayır yavaş yavaş yapıyorum işlerimi dinlene dinlene boş vakitlerde yatıyorum uzanıyorum
Cennetim066 Durugizem2229 Amin insallh canım darısı bizim gbi zorluk çekenlere olsun 28 hafta oldum ya hani şükür gelir gerisi insalkh
asli-95 Cennetim066 benim de 15. Haftada 32ydi progestan kullandım kendimi yormadım. 27. Haftada 27-28 e düşmüştü kendimi yormamaya devam ettim. Şuan 36 olduk çok şükür artık ölçmüyoruz🙌 🥹 Yani 25 den kısa olmadıkça rahim ağzı kısa olsrak bile değerlendirilmiyor ama önlem almak lazım deyip önlem aldırdı doktorum 😊
asli-95 Cennetim066 kendimi yormayacak şekilde kalktım sürekli yatmadım uzun süre ayakta kalmadım ama markete gittim ya da eşimle arada gezdim 15-20 dk da olsa. arkadaşıma gittim geldim genelde uzandım. Cinsel ilişki yasak . Bu şekilde yaptım. 32 den beri çok yatmıyorum . 35. Haftada da progestanı bıraktım 😊 siz de inşallah sorunsuz kısalmadan atlatçaksınız bu süreci az kalmış zaten.
Elifdemmr Cennetim066 ne yalan söyliyim doktorum hep yat demesine rağmen arada kalktım ama azıcık yorulursam bile hemen dinlendim. Sonra zaten doktorumda kalkabilirsin arada ama kendini yorma dedi daha çok dinlenmek ilerle dedi
Durugizem2229 Cennetim066 amin amin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kucağımızi boş bırakmasın
Cennetim066 asli-95 ay insallh Bende 33 e fln geleyim kızımın odasını hazirlicam yavas yavas 4 hafta daha yatsam yeter😃 az kaldı 7 aydr yatiyorum alışmışım yatmaya 😀