mrvsrcn Kızlar bugun rahim filmi çekildim anestezisiz tip fakültesinde birazcık zordu yanı o ilacı içeri saldıkları an ki acı kötüydü ama sonra çok şey olmadı regl sancısı gibi su an az az lekem geliyor sadece filmi çeken doktor bi sıkıntı yok dedi görüntü e nabızda düşmedi raporu düşmüş https://imgyukle.com/i/VTDmAe
Mihrimahvuslat mrvsrcn inşallah sonrasında güzel bir hamilelik haberiyle gelirsin canım bende çektirdim 2 yıl önce berbattı valla canım o kadar çok acımıştı ki sağ tüpüm kapalıydı açıldı sonra
twinboymama mrvsrcn canım rahmin sağ tarafa yatık olması. tek başına gebeliğe engel olmuyor. kistten veya myomlardan ötürü yatmadıysa problem yok. tüplerinin açıklığında sıkıntı var mıydı?
ozge2306 mrvsrcn rahim sağa yatık demek. Eğer endometriozis gibi bir hastalık yoksa sağa yatık olması bebek olmasına engel değil canım
mrvsrcn Mihrimahvuslat Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin, şükür benim tüpler acıkmış bi sıkıntı yok dedi çeken doktor ama raporda deviye yazınca merak ettim ama bi sıkıntı olmuyormus sanırım Pazartesi göstereceğim doktora
mrvsrcn twinboymama yolcu canim herhangi bi kist falan çeken adam da tüplerin açık hersey normal dedi ama raporda bu deviye olayını görünce merak ettim
ozge2306 mrvsrcn zaten biliyorsunuzdur ama polikistik over de bebek olmasına engel. Ama ilaçlarla düzelebilen bir rahatsızlık umarım tez zamanda sizde güzel haberler alırsınız🤲🏻
mrvsrcn ozge2306 evet canim 17 yaşımda öğrenmiştim ☺️ Hayırlısı artık Rabbim nasip eder insallah hayırlı bir evlat