Beyza-M Ben nedense hiç anlayamıyorum ultrasondan cinsiyet 😀 maşaallah sağ salim alın inşallah kucağınıza 🌸🤲
Beyza-M https://imgyukle.com/i/VT2Iob kızlar çok küçük 10 haftalık ama ne gibi sizce ? bakıyorum da ultrasondan çok anlamıyorum. Görünmez bile belki içinize doğanı da merak ettim 😇🌸
seymataner7 Beyza-M erkek gibi geldi bana seninki benimkinin ultrason görüntüsüne benziyo 10 haftalık hali :)
Beyza-M Esrakky bir başka postta sordum orda da erkek demiş tahmin eden bir arkadaş ne olursa olsun sağlıklı olsun hiç önemli değil de ay merak işte 😀 2 hafta sonra inşallah tahmin ederse yazarım canım
Nazendehanim seymataner7 çok bariz şekilde gördüğüm şey acaba erkek olduğunun kanıtı mi yoksa yanlış mı görüyorum o başka bir şey mi
Nazendehanim seymataner7 bacak arasiyla ilgili yorum yapmadı yani , ay neyse hayırlı olsun canım 😍😍😍😍
Beyza-M seymataner7 ay öyle mi canım merak ettim senin 10 haftalık ultrason görüntün varsa canım atar mısın ? 2 hafta sonra tahmin ederse doktorum inşallah yazarım heyecanlı şeyler bunlar sağlıklı olsunlar da ne kızım var ne oğlum zaten 😀🌸
seymataner7 Nazendehanim yok yorum yapmadı sadece erkeğe benziyo dedi ama ilerleyen zamanlarda daha net belli olur dedi :)