Miraz Kızlar 38 haftalık hamileyim. 2 saat önce çatı muayenesi oldum ve şu an çok sancım var bel ve karın bölgesinde çocuk da çok hareketli şu an ama doktor başı aşağıda fakat hala kanala girmemiş dedi
Tubmavi Miraz benim de biraz önce yapıldı 38e bugün girdim. Kanama oldu biraz doktorum normal ama devam ederse haber ver dedi sende de oldu mı kanama
Derya Miraz çatıdan sonra böyle olması çok normal hatta bir kaç damla kan bile gelir ama endişe etmeyin saatler ilerledikçe sancınız azalıyor
Benherseydenoncebiranneyim Miraz çatı muayenesi nedir? Yani tam olarak ne yapılıyor? Ben de 30. Haftadayım ve çok merak ediyorum. Acı veren bir işlem mi? Nasıl muayene ediliyor?
Ddeva123 Doktor sadece iki parmağını sokup bakmıyor mu. Neden kanama oluyor anlamıyorum. Tam olarak çatı muayenesinde ne yapıyor söyler misiniz ?
Melisakrtl Benherseydenoncebiranneyim bende burda bekliym haftaya persembe banada yapcaklar ama ne oldugunu bilmiyorum
Ftmagkkya Benherseydenoncebiranneyim Bir şey yaptığı yok aslında biraz oturur pozisyon da doktor parmak sokarak açıklığınız kontrol ediyor ağrılı sızılı değil kendinizi sıkmayın sadece sonrasında hafif bir ağrı olabiliyor bazılarının 1-2 damla kanaması benm defalarca yapılan bir işlem ama hiç biri olmadı mesela
Benherseydenoncebiranneyim Melisakrtl başlık da açtım az önce bununla ilgili. Tecrübeli annelerden cevaplar bekliyorum bakalım
Miraz Kızlar iki parmak içeri koyuyor ittirmiyor bile hiç hissetmedim bile o derece bebek aşağı inmemiş henüz dedi bak kafası burda .ama ben o acıyı hissetmedim çünkü acı yok. açıklığı ölçüyor bide bebek kanalda mi değil mi